25 Απρ 2024
READING

Η Τρίτη είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για τους online εμπόρους

1 MIN READ

Η Τρίτη είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για τους online εμπόρους

Η Τρίτη είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για τους online εμπόρους

Η Τρίτη είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που βλέπουν το υψηλότερο ποσοστό μετατροπών.

Τα ποσοστά μετατροπής επισκέψεων σε πωλήσεις στο διαδίκτυο ήταν 2,5% κατά μέσο όρο την Τρίτη, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέρα της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων, σύμφωνα με νέα στοιχεία της εταιρίας αναλύσεων Oribi.

Η Δευτέρα έχει η δεύτερη υψηλότερη μετατροπή στο 2,25%, χαμηλότερα από την Τρίτη σε και υψηλότερα από 2,1% το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Oribi διαπίστωσε ότι η άμεση επισκεψιμότητα από πηγές όπως το marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι εφαρμογές για κινητά αντιπροσώπευαν το 48,9% , ακολουθώντας το Google, το οποίο οδήγησε το 35% της κίνησης μέσω οργανικής αναζήτησης και επιπλέον 14,1% μέσω της πληρωμένης αναζήτησης.

Από το 11% των συνολικών επισκεπτών που πρόσθεσαν προιόντα στο καλάθι τους, μόνο το 39% αυτών προχώρησε στο checkout και το 48% αυτών πραγματοποίησαν την αγορά.

Η έρευνα επίσης διαπίστωσε ότι τα ποσοστά μετατροπής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα προϊόντα κάτω από τα $100 υπερβαίνουν κατά μέσο όρο το 2,6%, αλλά μειώνονται σε μόλις 0,4% για τα προϊόντα άνω των $ 100.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.