19 Απρ 2024
READING

Η Mastercard προσφέρει πολύτιμες online εμπειρίες

3 MIN READ

Η Mastercard προσφέρει πολύτιμες online εμπειρίες

Η Mastercard προσφέρει πολύτιμες online εμπειρίες

Η Mastercard φέρνει τις “Priceless experiences” της στον ψηφιακό κόσμο προσφέροντας διαδικτυακές εμπειρίες στους κατόχους καρτών καθώς μένουν  στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η σειρά των online events παρουσιάζεται από παγκόσμιους πρεσβευτές της Mastercard, όπως τα acoustic sessions με τη μουσικό Camila Cabello, μαθήματα μαγειρικής με επαγγελματίες σεφ και ένα session Q&A (ερωτήσεων και απαντήσεων) με τον star του ράγκμπι Bryan Habana και την αθλήτρια του τένις Naomi Osaka.

Οι κάτοχοι καρτών μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα των Digital Priceless Experiences στο Priceless.com. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη περιεχομένου για να βοηθά τα άτομα να περιηγούνται και να συνδέονται με τα πάθη τους ενώ βρίσκονται στο σπίτι.

Η Mastercard βασίστηκε στην Priceless experiential marketing πλατφόρμα της για να δημιουργήσει loyalty μεταξύ των πελατών τα τελευταία χρόνια.

Το πρόγραμμα στοχεύει να συνδέσει τους κατόχους καρτών με αποκλειστικές εμπειρίες «που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν», όπως η αναδημιουργία κορυφαίων γευμάτων στον κόσμο στο εστιατόριο της, στην Νέα Υόρκη.

Η εταιρεία επιδιώκει τώρα να μεταφέρει αυτές τις εμπειρίες στο διαδίκτυο, καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές παραμένουν στο σπίτι και οι προσωπικές εκδηλώσεις ακυρώνονται.

«Το επίκεντρο της Mastercard κατά τη διάρκεια της κρίσης του coronavirus ήταν να υποστηρίξει τους πελάτες», δήλωσε πρόσφατα ο CMO Raja Rajamannar.

“Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να πουλήσουμε, είναι καιρός να εξυπηρετήσουμε και αυτή είναι η ώρα να διευκολύνουμε και να μην είμαστε ευκαιριακοί.”

Το Priceless program επιτρέπει στους κατόχους καρτών να απολαύσουν εμπειρίες που ενσωματώνουν τον τρόπο ζωής του brand, όπως ταξίδια σε εστιατόρια, ιδιωτικές συναυλίες και πρόσβαση σε διασημότητες.

Αυτή η ψηφιακή έκδοση του προγράμματος μεταφέρει αυτές τις ίδιες ιδιότητες στον ψηφιακό κόσμο για να συνεχίσει να προσελκύει τους κατόχους καρτών εν μέσω της πανδημίας, η οποία θα μπορούσε να εμβαθύνει τo loyalty μόλις υποχωρήσει η παγκόσμια κρίση υγείας.

Το experiential marketing ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τη στόχευση καταναλωτών τα τελευταία χρόνια και η εταιρεία φαίνεται να εργάζεται για να διατηρήσει αυτές τις συνδέσεις ακόμη και όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να βγουν έξω.

Το πρόγραμμα της Mastecard είναι παρόμοιο με το Airbnb’s Experience, το οποίο επικεντρώνεται στην παροχή προσωπικών περιηγήσεων και τοπικών δραστηριοτήτων γύρω από έναν προορισμό διακοπών πέρα ​​από τα καταλύματα. Και οι δύο εταιρείες έχουν αυξήσει την εστίαση στις εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Airbnb δημιούργησε μια πύλη διαδικτυακών εμπειριών για να συνδέσει τους ανθρώπους με ψηφιακές εμπειρίες που μπορούν να δοκιμάσουν από τα σαλόνια τους.

Αυτή την εβδομάδα, το Airbnb συνεργάστηκε με την εφαρμογή γνωριμιών Bumble σε μια καμπάνια για την παροχή εικονικών πρώτων ραντεβού ( virtual first dates ) σε άτομα που είναι κλεισμένα σπίτι λόγω της καραντίνας.

Το Airbnb παρουσίασε μια σειρά διαδικτυακών εμπειριών εγκεκριμένων από την Bumble που μπορούν να κάνουν ραντεβού για γευσιγνωσίες κρασιού, μαθήματα μαγειρικής, εικονικές περιηγήσεις, αίθουσες διαφυγής και μαθήματα εκτίμησης μουσικής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.