20 Απρ 2024
READING

Η Prime Day του Amazon θα γίνει τον Σεπτέμβριο

2 MIN READ

Η Prime Day του Amazon θα γίνει τον Σεπτέμβριο

Η Prime Day του Amazon θα γίνει τον Σεπτέμβριο

Το Amazon προσπαθεί να επιστρέψει τις δραστηριότητές του στο κανονικό μετά την ξαφνική αύξηση της ζήτησης λόγω του κοροναϊού που το ανάγκασε να καθυστερήσει τους χρόνους παράδοσης και να περιορίσει τον αριθμό των αντικειμένων που διαχειρίζεται στις αποθήκες του.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το Amazon μεταθέτει πλέον το διήμερο Amazon Prime Day στον τον Σεπτέμβριο, δύο μήνες αργότερα από το συνηθισμένο, για να διασφαλίσει ότι οι αποθήκες και οι εργασίες εφοδιαστικής της λειτουργούν με πλήρεις δυνατότητες.

Τον Μάρτιο, το Amazon περιόρισε τον αριθμό των αντικειμένων που οι πωλητές της μπορούσαν να στείλουν στις αποθήκες του, δίνοντας προτεραιότητα στα αγαθά που θεωρήθηκαν απαραίτητα κατά το lockdown.

Τον περασμένο μήνα, άρθηκαν αρκετοί περιορισμοί για τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να σταλούν, αλλά οι ποσότητες ήταν ακόμη περιορισμένες, καθώς ο e-tailer μπόρεσε να επιστρέψει στον κανονικό τρόπο λειτουργίας του.

Πλέον όλοι οι περιορισμοί έχουν αρθεί, υποδηλώνοντας ότι το Amazon προχωρά ακόμη πιο κοντά στα επίπεδα προ-κορανοϊού.

Παρ ‘όλα αυτά, οι χρόνοι παράδοσης θα μπορούσαν ακόμη να χρειαστούν μήνες για να επιστρέψουν στο “1 και 2 ημέρες” που ίσχυε πριν από την κρίση.

Πέρυσι, η μεγαλύτερη Prime day έσπασε και πάλι ρεκόρ, σημειώνοντας συνολικές πωλήσεις μεγαλύτερες από τις Black Friday και Cyber ​​Monday του προηγούμενου έτους.

Στην Prime Day του 2019, η οποία είχε διάρκεια 48 ώρες τα μέλη Prime αγόρασαν 175 εκατομμύρια προιόντα, αυξημένα σημαντικά από τα 100 εκατομμύρια είδη που πωλήθηκαν στο 36-hour sales event του 2018.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.