25 Απρ 2024
READING

Η Nestle με νέα σειρά προιόντων αλλά και αυτόματο πωλητή καφέ

2 MIN READ

Η Nestle με νέα σειρά προιόντων αλλά και αυτόματο πωλητή καφέ

Η Nestle με νέα σειρά προιόντων αλλά και αυτόματο πωλητή καφέ

H Nestle ανακοίνωσε ότι τρέχει πιλοτικά ένα επαναγεμιζόμενο πωλητή καφέ, στην προσπάθειά της να μειώσει τα πλαστικά συσκευασίας.

Ο νέος αυτός διανομέας καφέ δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να γεμίζουν διαφορετικά είδη Nescafe.

Σύμφωνα με τη Nestle, το σύστημα αυτό προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να καταναλώνουν καφέ, χωρίς τη χρησιμοποίηση μιας χρήσης πλαστικού και μπορούν να καταναλώσουν μια σειρά προϊόντων της Nescafe.

Η εταιρεία σε συνεργασία με την τεχνολογική start-up MIWA, τρέχει αυτούς τους διανομείς καφέ σε τρία καταστήματα Nestle στην Ελβετία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρώτο τετράμηνο της χρήσης των συγκεκριμένων διανομέων καφέ, η κατανάλωση κινήθηκε σε θετικά επίπεδα.

Τους επόμενους μήνες το συγκεκριμένο σύστημα πώλησης καφέ θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις, καθώς εκτιμάται ότι συμβάλλει σημαντικά στη μη χρήση πλαστικών μιας χρήσης και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Επίσης η εταιρεία εμπλούτισε και το portfolio της με ένα νέο brand, το Life Cusine. Πρόκειται για έτοιμα γεύματα, τα οποία ήδη διατίθενται στην αγορά των ΗΠΑ και σύμφωνα με την εταιρεία είναι ιδανικά για όσους επιθυμούν «γρήγορη ετοιμασία και ισορροπημένη διατροφή».

Η νέα αυτή σειρά προϊόντων απαντά σε τέσσερις προτιμήσεις των καταναλωτών:

• Υψηλές πρωτεϊνες
• Χαμηλούς υδατάνθρακες
• Χωρίς κρέας
• Χωρίς γλουτένη

Η εταιρεία δηλώνει πως οι νέες συνταγές της συνδυάζουν γεύσεις από πολλές κουζίνες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.