28 Απρ 2024
READING

Η Emirates σχεδιάζει να καταργήσει περίπου 30.000 θέσεις εργασίας

1 MIN READ

Η Emirates σχεδιάζει να καταργήσει περίπου 30.000 θέσεις εργασίας

Η Emirates σχεδιάζει να καταργήσει περίπου 30.000 θέσεις εργασίας

Η αεροπορική βιομηχανία είναι μαζί με τον τουρισμό οι δύο κλάδοι που έχουν υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά με την πανδημία.

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες έχουν δεχθεί τεράστιο πλήμα και έχουν προχωρήσει σε επαναξιολόγηση της λειτουργίας τους.

Μία ακόμη και συγκεκριμένα η Emirates σχεδιάζει να καταργήσει περίπου 30.000 θέσεις εργασίας ώστε να μειώσει το κόστος λειτουργίας της εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού.

«Οποιαδήποτε τέτοια απόφαση θα γίνει γνωστή με τον κατάλληλο τρόπο», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας προσθέτοντας πως όπως θα έκανε κάθε υπεύθυνη επιχείρηση, η Emirates θα ζητήσει εμπεριστατωμένες ανασκοπήσεις από κάθε τμήμα.

Η Emirates, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο, έκανε γνωστό νωρίτερα μέσα στον Μάιο, ότι θα αυξήσει το δανειακό της κεφάλαιό της για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού και ίσως χρειαστεί να λάβει σκληρότερα μέτρα καθώς αντιμετωπίζει τους πιο δύσκολους μήνες στην ιστορία της.

Η κρατική αεροπορική εταιρεία, η οποία ανέστειλε τις τακτικές επιβατικές πτήσεις της τον Μάρτιο λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, υπολογίζει ότι θα χρειαστούν 18 μήνες για να ανακάμψουν οι αεροπορικές μεταφορές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.