28 Απρ 2024
READING

Η Beat παρουσιάζει το BEAT to Work

1 MIN READ

Η Beat παρουσιάζει το BEAT to Work

Η Beat παρουσιάζει το BEAT to Work

Η Beat παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Beat to Work», που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και σκοπό έχει την ασφαλή μετακίνηση εργαζομένων, στο πλαίσιο των μέτρων κατά του Covid-19.

Καθώς χιλιάδες εργαζόμενοι επιστρέφουν πλέον σταδιακά στα γραφεία τους, το Beat to Work προσφέρει διαδρομές στους εργαζομένους της επιχείρησης με τα συνεργαζόμενα ταξί.

Μέσω της υπηρεσίας, η επιχείρηση δηλώνει το ποσό που επιθυμεί να καλύψει για διαδρομές και τους εργαζόμενους που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ο εργαζόμενος στη συνέχεια μπορεί να αξιοποιήσει το ποσό, καλώντας το ταξί του μέσα από την εφαρμογή.

Με αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση δίνει κίνητρο στους εργαζομένους της για μια ομαλή επαναφορά στον χώρο εργασίας και ενισχύει την ασφάλεια και το ηθικό των ανθρώπων της εταιρείας.

Η Elpedison είναι η πρώτη επιχείρηση που αξιοποιεί τη νέα υπηρεσία της Βeat στην Ελλάδα για τις μετακινήσεις εργαζομένων της που δεν διαθέτουν δικό τους όχημα.

Η ελάχιστη μηνιαία επένδυση σε διαδρομές για τη χρήση της υπηρεσίας είναι 300 ευρώ και αφορά μόνο στην αξία των διαδρομών που προαγοράζονται, χωρίς να περιλαμβάνει συνδρομή ή επιπλέον χρεώσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.