25 Απρ 2024
READING

Η Hyatt απολύει 1.300 υπαλλήλους

1 MIN READ

Η Hyatt απολύει 1.300 υπαλλήλους

Η Hyatt απολύει 1.300 υπαλλήλους

Η Hyatt Hotels δήλωσε ότι θα απολύσει 1.300 ανθρώπους παγκοσμίως καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κρίση του κορονοϊού, η οποία σταμάτησε ουσιαστικά τα παγκόσμια ταξίδια κρατώντας τους ανθρώπους στα σπίτια τους.

Η Hyatt δήλωσε ότι έχει επίσης μειώσει τις αμοιβές στα ανώτερα διευθυντικά στελέχη, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και όλους τους υπαλλήλους ως μέρος μιας αναδιάρθρωσης, προσθέτοντας ότι το προσωπικό που απολύθηκε πληρεί τις προϋποθέσεις για να πάρει αποζημίωση. 

“Λόγω της ιστορικής πτώσης της ταξιδιωτικής ζήτησης και του αναμενόμενου αργού ρυθμού ανάκαμψης, η Hyatt έχει λάβει την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση να εφαρμόσει απολύσεις και να αναδιαρθρώσει ρόλους στις παγκόσμιες εταιρικές της λειτουργίες, από την 1η Ιουνίου 2020”, δήλωσε η Hyatt.

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα ανέφερε μια μεγαλύτερη από το αναμενόμενο τριμηνιαία απώλεια την περασμένη εβδομάδα και ανέστειλε το μέρισμα και το πρόγραμμα εξαγοράς μετοχών. Είχε 55.000 υπαλλήλους στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία υπολογίζει απώλεια εσόδων 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε εβδομάδα λόγω της πανδημίας και μείωση κατά 30% της πληρότητας των ξενοδοχείων σε διάστημα ενός έτους, σύμφωνα με δηλώσεις της American Hotel and Lodging Association και της U.S. Travel Association τον Μάρτιο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.