18 Απρ 2024
READING

Το «μένουμε σπίτι» ενισχύει το παιχνίδι 

1 MIN READ

Το «μένουμε σπίτι» ενισχύει το παιχνίδι 

Το «μένουμε σπίτι» ενισχύει το παιχνίδι 

Η EA-Electronic Arts κατασκευαστής βιντεοπαιχνιδιών προβλέπει έσοδα για το 2020 πάνω από τις εκτιμήσεις της Wall Street, σαν αποτέλεσμα της ευρύτερης αύξησης των πωλήσεων βιντεοπαιχνιδιών καθώς οι άνθρωποι μένουν στο σπίτι λόγω της πανδημίας COVID-19.

Οι πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών σε όλο τον κόσμο έχουν αυξηθεί τους τελευταίους δύο μήνες καθώς ο ιός έκλεισε εκατομμύρια ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους, με τις πωλήσεις τον Μάρτιο να φτάνουν τις υψηλότερες πωλήσεις σε μια δεκαετία.

Οι αναλυτές αναμένουν ότι οι παρατεταμένες παραγγελίες από το σπίτι θα ενισχύσουν περαιτέρω τις πωλήσεις και την αφοσίωση των χρηστών για βιντεοπαιχνίδια σε όλες τις πλατφόρμες.

Τα έσοδα από live υπηρεσίες το τρίμηνο ανήλθαν σε 832 εκατομμύρια δολάρια, περίπου 17% από πριν από ένα χρόνο, ανέφερε η εταιρεία.

Η EA κερδίζει ένα μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της από τις live υπηρεσίες της, οι οποίες ουσιαστικά είναι οι αγορές εντός παιχνιδιού και την “EA Access”, μια διαδικτυακή υπηρεσία με συνδρομή, μεταξύ άλλων.

Οι δημοφιλείς τίτλοι της EA, συμπεριλαμβανομένης του “Star Wars Jedi: Fallen Order” που έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια παίκτες μέχρι σήμερα.

Η εταιρεία προβλέπει έσοδα για ολόκληρο το έτος 5,55 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας τη μέση εκτίμηση των αναλυτών 5,37 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.