24 Απρ 2024
READING

Συνεργασία Zoom με Oracle για την υποδομή cloud

2 MIN READ

Συνεργασία Zoom με Oracle για την υποδομή cloud

Συνεργασία Zoom με Oracle για την υποδομή cloud

Η Oracle ανακοίνωσε ότι το Zoom επέλεξε τη λύση Oracle Cloud Infrastructure για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στον τομέα των υπηρεσιών εταιρικής επικοινωνίας μέσω video και τις εξελισσόμενες επιχειρηματικές της ανάγκες.

Για να ανταποκριθεί στην ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης μιας ξαφνικής εκτόξευσης στα 300 εκατομμύρια συμμετέχοντες σε συσκέψεις καθημερινά, το Zoom χρειαζόταν άμεσα πρόσθετη δυναμικότητα cloud.

Επέλεξε τη λύση Oracle Cloud Infrastructure για τα πλεονεκτήματα που παρέχει όσον αφορά στην απόδοση, στην επεκτασιμότητα, στην αξιοπιστία και στην μέγιστη ασφάλεια στο cloud.

Μέσα σε μερικές ώρες από την υλοποίηση, η λύση Oracle Cloud Infrastructure ήταν σε θέση να υποστηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες ταυτόχρονα σε συσκέψεις Zoom.

Αφού έφτασε σε επίπεδο πλήρους δυναμικότητας, το Zoom υποστηρίζει τώρα εκατομμύρια συμμετέχοντες, ταυτόχρονα, σε συσκέψεις στο περιβάλλον του Oracle Cloud Infrastructure.

Η δεύτερης γενιάς υποδομή cloud της Oracle θα βοηθήσει το Zoom να επεκτείνεται ώστε να παρέχει άψογες υπηρεσίες στην πελατειακή βάση της, να προσαρμόζεται στη μεταβαλλόμενη ζήτηση και να ηγείται στον τομέα των επικοινωνιών μέσω video.

Η Oracle βρίσκεται στην ιδανική θέση ώστε να υποστηρίξει τη γρήγορη επέκταση του Zoom και την καινοτόμο πλατφόρμα επικοινωνιών video, χάρη στην αρχιτεκτονική, τη δυναμικότητα και τις θέσεις των κέντρων δεδομένων του δικτύου της.

Ήδη το Zoom διακινεί πάνω από 7 petabyte δεδομένων μέσω των servers του Oracle Cloud Infrastructure κάθε μέρα, ποσότητα που ισοδυναμεί κατά προσέγγιση με video διάρκειας 93 ετών σε ποιότητα HD.

Η δεύτερης γενιάς υποδομή cloud της Oracle, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στον τομέα της ασφάλειας, θα υποστηρίξει το Zoom στην παροχή μιας εμπειρίας επικοινωνιών video με δυνατότητα άμεσης εφαρμογής σε μεγάλες εταιρείες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.