19 Απρ 2024
READING

Oι New York Times με καλύτερα αποτελέσματα, ρεκόρ συνδρομητών, λανσάρουν καμπάνια υπέρ της «αλήθειας»

2 MIN READ

Oι New York Times με καλύτερα αποτελέσματα, ρεκόρ συνδρομητών, λανσάρουν καμπάνια υπέρ της «αλήθειας»

Oι New York Times με καλύτερα αποτελέσματα, ρεκόρ συνδρομητών,  λανσάρουν καμπάνια  υπέρ της «αλήθειας»

Οι New York Times ανακοίνωσαν καλύτερα των προσδοκιών αποτελέσματα, αλλά κάνουν απαισιόδοξες εκτιμήσεις για το μέλλον.

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 32,9 εκατ. δολάρια ή 20 σεντς ανά μετοχή, από τα 30,2 εκατ. δολάρια ή 18 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 1% στα 443,6 εκατ. δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 439,6 εκατ. δολάρια, καθώς αυξήθηκαν τα έσοδα από τις συνδρομές κατά 5,4% στα 285,4 εκατ. δολάρια, και αντιστάθμισαν την πτώση 15,2% των διαφημιστικών εσόδων, στα 106,1 εκατ. δολάρια.

Για το β΄ τρίμηνο οι Times αναμένουν έσοδα από συνδρομές να αυξηθούν κατά μεσαίο-υψηλό μονοψήφιο ποσοστό, αλλά αναμένει πτώση των διαφημιστικών εσόδων 50%-55%.

Παράλληλα λανσάρουν νέα διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Truth Is Essential» και επίκεντρο τον κορωνοϊό.

Το σποτ, με την υπογραφή της Droga5 είναι εξαιρετικά απλό, με κείμενο σε λευκό χρώμα να εμφανίζεται πάνω σε μαύρο φόντο.

Οι φράσεις που χρησιμοποιούνται παραπέμπουν σαφώς σε δηλώσεις του προέδρου Τραμπ, αλλά και σε άλλα fake news: «Δεν πρόκειται για βιολογικό όπλο» και «Η χλωρίνη δεν είναι θεραπεία» είναι κάποιες από αυτές, ενώ η ταινία ολοκληρώνεται με τη φράση «The Truth Is Essential».

Το νόημα πίσω από αυτή τη διαφήμιση είναι ότι υπάρχει πάρα πολλή πληροφορία εκεί έξω, είναι δύσκολο να γνωρίζεις ποιον να εμπιστευθείς και η δημοσιογραφική διαδικασία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να δεις τι είναι αληθινό και να καταλήξεις σε μια κοινή βάση αλήθειας.

Η καμπάνια έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία η αύξηση των συνδρομητών της αντανακλά την εμπιστοσύνη τους.

Το προηγούμενο τρίμηνο η εφημερίδα κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση της συνδρομητικής της βάσης, με 587.000 νέες ψηφιακές συνδρομές, παρά το ότι παρείχε ανοιχτή πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου για τον κορωνοϊό.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.