20 Απρ 2024
READING

Αλλαγές που θα συμβούν όταν αρχίζουμε να ταξιδεύουμε ξανά

2 MIN READ

Αλλαγές που θα συμβούν όταν αρχίζουμε να ταξιδεύουμε ξανά

Αλλαγές που θα συμβούν όταν αρχίζουμε να ταξιδεύουμε ξανά

Η κίνηση των επιβατών στις αεροπορικές εταιρείες των Η.Π.Α. είναι μειωμένη κατά 95% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και τα ποσοστά πληρότητας των ξενοδοχείων είναι μηδενικά.

Ωστόσο, οι άνθρωποι εξακολουθούν να σχεδιάζουν να ταξιδέψουν μόλις αρθούν οι περιορισμοί.

Οι αεροπορικές εταιρείες θα διατηρούν τα μεσαία καθίσματα άδεια για να συμμορφώνονται με την κοινωνική απόσταση στα αεροπλάνα και πολλές απαιτούν από τους επιβάτες να φορούν μάσκες προσώπου.

Κάνουν επίσης περισσότερο καθαρισμό που σκοτώνει τα μικρόβια πριν τα πληρώματα σκουπίσουν τις επιφάνειες. Μέχρι στιγμής, μόνο μία αεροπορική εταιρεία, η Emirates, η οποία εδρεύει στο Ντουμπάι, έχει αναφερθεί σε τέστ σε περιορισμένο αριθμό επιβατών.

Η Air Canada σχεδιάζει να αρχίσει να λαμβάνει μετρήσεις θερμοκρασίας κατά το check-in αυτό το μήνα.

Αναμένεται να δούμε μια μεγάλη αύξηση στα οδικά ταξίδια.Τα διεθνή ταξίδια θα χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν.

Η λήψη άδειας για επίσκεψη σε μια χώρα θα είναι πιθανώς πιο κουραστική, απαιτώντας περισσότερη τεκμηρίωση και πιο αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους.

Η έλλειψη σαφήνειας σχετικά με το ποιος είναι υπεύθυνος και πού, θα αποτρέψει πολλούς επίδοξους ταξιδιώτες, ειδικά στην αρχή της ανάρρωσης.

Τα λόμπι του ξενοδοχείου που κάποτε ήταν διακοσμημένα για ζεστασιά θα μεταβούν σε μια κρύα αλλά λαμπερή σκηνή, με τα μέλη του προσωπικού να κυκλοφορούν συχνά με απολυμαντικό.

Επίσης θα έχουμε πιο τεχνολογικό check-in χρησιμοποιώντας εφαρμογές. Μεγάλες ξενοδοχειακές εταιρείες πειραματίζονται με ηλεκτροστατικό ψεκασμό για την απολύμανση εσωτερικών χώρων και υπεριώδες φως για την απολύμανση των κλειδιών δωματίου.

Η φιλοξενία θα είναι πιο απρόσωπη και πιο κοινωνικά απομακρυσμένη. Η Marriott σχεδιάζει να προσφέρει υπηρεσία δωματίου χωρίς επαφή μέσω της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας.

Τα δωμάτια του Hilton θα έχουν σφραγίδα στις πόρτες, υποδεικνύοντας ότι δεν έχουν εισέλθει από τον τελευταίο καθαρισμό.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.