25 Απρ 2024
READING

Η M&S υποστηρίζει 10.000 αγρότες στην Αγγλία

2 MIN READ

Η M&S υποστηρίζει 10.000 αγρότες στην Αγγλία

Η M&S υποστηρίζει 10.000 αγρότες στην Αγγλία

Η Marks & Spencer ανακοίνωσε λεπτομέρειες μιας καμπάνιας έξι εβδομάδων στην τηλεόραση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα καταστήματα, με στόχο την ανάδειξη των προσπαθειών των βρετανών αγροτών και καλλιεργητών να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών τους.

Η εταιρεία επανέλαβε επίσης τη δέσμευσή της να προμηθεύεται κρέας, ψάρια, πουλερικά, γαλακτοκομικά, φρούτα, λαχανικά και άλλα αγροτικά προϊόντα, από αγρότες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εκστρατεία θα προβάλει το βίντεο «Farmer Cam» στον ιστότοπό της και στα κοινωνικά δίκτυα, το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με αγρότες και καλλιεργητές σε ολόκληρη τη χώρα.

Η M&S θα προβάλλει επίσης πρόσφατες εκδόσεις της τηλεοπτικής σειράς Fresh Market Update, η οποία εξετάζει τις «πρακτικές πίσω από τα παρασκήνια» στα επιλεγμένα αγροκτήματα της εταιρείας σε ολόκληρη τη χώρα.

Σχολιάζοντας την εκστρατεία, ο Stuart Machin, διευθύνων σύμβουλος της M&S Food, δήλωσε: «Παρά τις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, η οικογένειά των 10.000 βρετανών αγροτών, μας υποστηρίζει για να παραδώσουμε φρέσκο ​​φαγητό στους πελάτες μας, άρα και εμείς θέλουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τους υποστηρίξουμε.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποστηρίζουμε τις long-standing δεσμεύσεις μας εισάγοντας νέες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο γεωργικός τομέας μας και μέσω της νέας εκστρατείας μας, υπενθυμίζοντας στους πελάτες την απίστευτη τροφή που παράγουν οι αγρότες του έθνους μας.

Σε απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγροτική κοινότητα, η M&S είπε ότι έχει γράψει επιστολή υποστηρίζονατς μεγάλες αγροτικές ενώσεις σε κυβερνητικές υπηρεσίες την τελευταία εβδομάδα.

Η επιστολή ζητά από την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις ευρύτερες βιομηχανικές προκλήσεις σχετικά με την ποσότητα γάλακτος και την εργασία.

Περιγράφει επίσης τις δεσμεύσεις και τα σχέδια της M&S να υποστηρίξει κάθε γεωργικό τομέα, όπως οι γαλακτοπαραγωγοί και οι αγρότες βοείου κρέατος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αυξανόμενες πιέσεις λόγω της απώλειας πωλήσεων στον τομέα της φιλοξενίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.