18 Απρ 2024
READING

Αυτό θα μπορούσε να είναι το αεροπορικό ταξίδι σε έναν κόσμο μετά τον κορονοϊό

2 MIN READ

Αυτό θα μπορούσε να είναι το αεροπορικό ταξίδι σε έναν κόσμο μετά τον κορονοϊό

Αυτό θα μπορούσε να είναι το αεροπορικό ταξίδι σε έναν κόσμο μετά τον κορονοϊό

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια επιστροφή στην ομαλότητα των αεροπορικών ταξιδιών σύντομα, αλλά θα έρθει η ώρα, πιθανότατα πολύ πριν έχουμε ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό, όταν ο κόσμος επιστρέψει στην πτήση.

Η μεγάλη ερώτηση είναι πως θα είναι αυτή η νέα κανονικότητα.

Ένας Ιταλός κατασκευαστής έχει μια ιδέα για τη σχεδίαση καθίσματος που θα μπορούσε να κάνει την ιδέα να καθίσουμε δίπλα στους συνεπιβάτες μας πιο ευχάριστη και κυρίως πιο ασφαλή.

Η Aviointeriors παρουσίασε μια απόδοση του καθίσματος «Janus», η οποία χρησιμοποιεί ένα γυάλινο διαμέρισμα και ένα αντίστροφο μεσαίο κάθισμα για να μετριάσει τον κίνδυνο εξάπλωσης του κοροναϊού.

Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στους τρεις επιβάτες να χωρίζονται με μια ασπίδα από διαφανές υλικό που απομονώνει τον έναν από τον άλλο, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φράγμα για όλους.

Η ασπίδα είναι διαθέσιμη με διαφορετικούς βαθμούς διαφάνειας και κάθε επιβάτης έχει το δικό του χώρο απομονωμένο από άλλους, ακόμη και από ανθρώπους που περπατούν μέσω του διαδρόμου.

Απομένει να δούμε πώς θα νιώθουν οι επιβάτες για ένα τέτοιο σχέδιο. Η εταιρεία ελπίζει ότι θα προχωρήσει γρήγορα αυτήν την ιδέα για να μπορέσει να εφαρμοστεί.

Απομένει η υιοθέτηση της ιδέας από την αεροπορική βιομηχανία και βέβαια η επένδυση για την αλλαγή των καθισμάτων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.