23 Απρ 2024
READING

Η νέα διαφήμιση της Frito-Lay είναι ένα εξαιρετικό anti-brand μανιφέστο

2 MIN READ

Η νέα διαφήμιση της Frito-Lay είναι ένα εξαιρετικό anti-brand μανιφέστο

Η νέα διαφήμιση της Frito-Lay είναι ένα εξαιρετικό anti-brand μανιφέστο

Η Frito-Lay παρουσίασε μια νέα διαφήμιση 60 δευτερολέπτων στο “Good Morning America” ​​την περασμένη εβδομάδα, η οποία υπογραμμίζει τι κάνει η μάρκα για να υποστηρίξει την ανακούφιση από τον κορονοϊό.

Η διαφήμιση, “It’s About People”, της μάρκας Frito-Lay δημιουργήθηκε εσωτερικά στην εταιρεία η οποία δεν έχει ομιλία και αντί αυτού χρησιμοποιεί κείμενο, μουσική και εικόνες για να μεταδώσει το μήνυμά της ότι οι άνθρωποι χρειάζονται μάρκες για να αναλάβουν δράση, αντί να τους λένε πώς πρέπει να αισθάνονται.

Η διαφήμιση επισημαίνει πώς η Frito-Lay δημιουργεί 3.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης με επιπλέον παροχές, την δωρεά 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε προσπάθειες ανακούφισης από τον COVID-19, σε συνεργασία με φιλανθρωπικά ιδρύματα για να δωρίσουν γεύματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη για χρηματοδότηση.

Η διαφήμιση ενθαρρύνει τους καταναλωτές να επισκεφτούν τη διεύθυνση fritolay.com/action, όπου μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το τι κάνει η μάρκα για να υποστηρίξει την ανακούφιση από τον κορονοϊό.

Η διαφήμιση της Frito-Lay αντανακλά δεδομένα που δείχνουν ότι οι καταναλωτές ανταποκρίνονται περισσότερο σε διαφημίσεις από μάρκες που δείχνουν πώς ενεργούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Περισσότεροι από τους μισούς καταναλωτές πιστεύουν ότι τα εμπορικά σήματα ανταποκρίνονται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στην πανδημία του κοροναϊού από ό, τι οι κυβερνήσεις, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Edelman.

Το 62% των ανθρώπων πιστεύουν ότι η χώρα τους δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την κρίση χωρίς τα εμπορικά σήματα να παίζουν ενεργό ρόλο στις προσπάθειες ανακούφισης.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε εσωτερικά, μια κίνηση που υιοθέτησαν πολλές μάρκες καθώς η παγκόσμια απομόνωση κατέστησε πιο δύσκολη τη συνεργασία με τις διαφημιστικές τους εταιρείες.

https://www.youtube.com/watch?v=aqOvJ_9YVa4
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.