25 Απρ 2024
READING

Η Ocado παραδίδει σε 250.000 σπίτια ανά εβδομάδα

1 MIN READ

Η Ocado παραδίδει σε 250.000 σπίτια ανά εβδομάδα

Η Ocado παραδίδει σε 250.000 σπίτια ανά εβδομάδα

Η Ocado έκανε δήλωση στους πελάτες ότι «λυπάται» που δεν μπόρεσε να παράσχει τρόφιμα σε όσους πελάτες ήθελε.

Έχει σημασία πόσο σκληρά προσπάθησαν, απλά δεν είχαν την ικανότητα να ανταποκριθούν στην τεράστια ζήτηση από τους υπάρχοντες πελάτες, και πολύ περισσότερο να εξυπηρετήσουν και τους νέους πελάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η Ocado είδε την επισκεψιμότητα να είναι 100 φορές υψηλότερη από το συνηθισμένο, ενώ οι επαφές για ερωτήματα και διευκρινήσεις στο κέντρο εξυπηρετησής της ήταν πάνω από 500%.

Παρά το γεγονός ότι σταμάτησε να δέχεται νέους πελάτες, η Ocado δήλωσε ότι «σχεδόν κάθε ένας» από τους σχεδόν 800.000 πελάτες της βάζει τώρα τουλάχιστον μία παραγγελία κάθε εβδομάδα.

Ο μέσος όρος της κάθε παραγγελίας έχει επίσης αυξηθεί κατά 50% κατά τη διάρκεια της απομόνωσης που σημαίνει ότι λιγότερες παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν με μια παράδοση.

Παρόλο οτι οι πελάτες βάζουν λιγότερες και μεγαλύτερες παραγγελίες, την λειτουργία των κέντρων εκπλήρωσης 24 ώρες το 24ωρο για 7 ημέρες της εβδομάδας η Ocado δεν μπορεί να παραδώσει σε περισσότερα από 250.000 σπίτια ανά εβδομάδα.

Η Ocado πρόσθεσε ότι δίνει προτεραιότητα στις παραδόσεις για ευπαθείς ομάδες πελατών πελάτες, στους μακροχρόνια πιστούς πελάτες της και στην συνέχεια τους υπόλοιπους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.