18 Απρ 2024
READING

Η Sainsbury’s απαγορεύει ζευγάρια από τα καταστήματα για να επιβάλλει την κοινωνική αποστασιοποίηση

2 MIN READ

Η Sainsbury’s απαγορεύει ζευγάρια από τα καταστήματα για να επιβάλλει την κοινωνική αποστασιοποίηση

Η Sainsbury’s απαγορεύει ζευγάρια από τα καταστήματα για να επιβάλλει την κοινωνική αποστασιοποίηση

Το Sainsbury’s απαγορεύει στα ζευγάρια να πηγαίνουν μαζί στο super market και εισήγαγε τον κανόνα ενός ενηλίκου ανά νοικοκυριό σε όλα τα καταστήματα του ως μέρος των επικαιροποιημένων μέτρων κοινωνικής απομάκρυνσης εν μέσω της πανδημίας των κοροναϊών.

Ο έμπορος λιανικής πώλησης δήλωσε ότι ο κανόνας, ο οποίος εισήχθη προχθές, έχει ως στόχο να προστατεύσει καλύτερα τους πελάτες και τους εργαζόμενους από το Covid-19 και να βοηθήσει στην εξάλειψη της εξάπλωσης του εξαιρετικά μεταδοτικού ιού.

Τα παιδιά επιτρέπεται να συνοδεύουν τους ενήλικες αν δεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι.

“Ζητάμε από όλους να πηγαίνει μόνο ένας ενήλικος ανά νοικοκυριό στα καταστήματα μας”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sainsbury Mike Coupe σε επιστολή προς τους πελάτες.

“Αυτό μας βοηθά να κρατάμε τους ανθρώπους σε απόσταση μεταξύ τους και να βοηθάμε να μειώσουμε τις ουρές για να φτάσουμε στα καταστήματα.

“Τα παιδιά είναι φυσικά ευπρόσδεκτα αν δεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι”.

Περιορισμοί στον αριθμό των αντικειμένων που θα μπορούσαν να αγοράσουν οι πελάτες άρχιζαν να καταργούνται, αλλά τα όρια παραμένουν σε δημοφιλή αντικείμενα, όπως το γάλα UHT, τα ζυμαρικά και οι κονσέρβες τομάτας.

Αντίστοιχα και οι άλλες εταιρείες όπως οι Aldi, Lidl, Morrisons και Waitrose ανακοίνωσαν επίσης μια χαλάρωση των περιορισμών των αγορών καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο εισήλθε στη δεύτερη εβδομάδα lockdown.

Το Sainsbury’s δήλωσε επίσης ότι τα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι πάντα γεμάτα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επίσης οι online παραγγελίες της Sainsbury έχουν αυξηθεί σημαντικά από τις 370.000 σε 600.000 μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας – και η δυνατότητα πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω.

Επιπλέον, η Sainsbury’s Big 4 προσέφερε προτεραιότητα στην παράδοση σε περισσότερους από 450.000 ηλικιωμένους ή ευάλωτους πελάτες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.