19 Απρ 2024
READING

Η Benjamin Moore ενισχύει τον συναισθηματικό αντίκτυπο του χρώματος στην νέα της καμπάνια

2 MIN READ

Η Benjamin Moore ενισχύει τον συναισθηματικό αντίκτυπο του χρώματος στην νέα της καμπάνια

Η Benjamin Moore ενισχύει τον συναισθηματικό αντίκτυπο του χρώματος στην νέα της καμπάνια

Η μάρκα χρωμάτων Benjamin Moore ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία marketing, που ονομάζεται “Δείτε την αγάπη”, την αγάπη που εμπνέει την ανακαίνιση στο σπίτι.

Η εκστρατεία επισημαίνει πώς οι ιδιοκτήτες σπιτιού, οι εργολάβοι, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές φέρνουν την αγάπη για τα έργα τους στο σπίτι, προκειμένου να ενισχύσουν τις συναισθηματικές επιπτώσεις του χρώματος.

Η εκστρατεία επικεντρώνεται σε ένα spot 60 δευτερολέπτων που ονομάζεται “”Anthem”.

Η νέα προσέγγιση της εταιρείας είναι “να εμπνευστούμε και να μεταμορφώσουμε τα σπίτια μας, τις κοινότητές μας και τις ζωές μας μία πινελιά κάθε στιγμή”.

Αυτή η καμπάνια φαίνεται να είναι μια άλλη προσπάθεια οικοδόμησης κοινότητας, η οποία ήταν δημοφιλής μεταξύ των διαφημιζόμενων κατά το 2019 και σκοπό έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν συνδέσεις σε αβέβαιους και διαιρετικούς χρόνους.

Η ιδέα είναι ότι οι καταναλωτές ενδέχεται να είναι πιο δεκτικοί στο marketing και στις επικοινωνίες που προωθούν θετικά μηνύματα μέσα σε μια αναταραχή αβέβαιων και αρνητικών ειδήσεων.

H Aéropostale, για παράδειγμα, έχει ένα νέο μήνυμα μάρκας που ονομάζεται “Aero Oneness” που δίνει έμφαση στην ενότητα και γιορτάζει τις διαφορές.

Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Νοέμβριο με βίντεο που περιλαμβάνει πραγματικούς ανθρώπους που δρουν ως “πρεσβευτές της ενότητας”. Η πλατφόρμα θετικότητας ανανεώνεται σε τριμηνιαία βάση.

Όπως η Aéropostale και η Benjamin Moore προσπαθεί να ενώσει τους ανθρώπους με την τελευταία της εκστρατεία επικεντρώνοντας στη θετικότητα.

https://www.youtube.com/watch?v=sxYDLJ5xpws
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.