25 Απρ 2024
READING

Η Ocado ξοδεύει 1.5 εκατομμύριο λίρες σε 100,000 COVID-19 κιτ δοκιμών για το προσωπικό της

2 MIN READ

Η Ocado ξοδεύει 1.5 εκατομμύριο λίρες σε 100,000 COVID-19 κιτ δοκιμών για το προσωπικό της

Η Ocado ξοδεύει  1.5 εκατομμύριο λίρες σε 100,000 COVID-19 κιτ δοκιμών για το προσωπικό της

Η Ocado έχει αγοράσει κιτ δοκιμών COVID-19 για το προσωπικό της για να εξασφαλίσει ότι μπορούν να εργάζονται για να παραδίδουν βασικά αγαθά στο κοινό.

Ο διαδικτυακός e-tailer έχει ξοδέψει 1,5 εκατομμύρια λίρες για τα κιτ δοκιμών και τα πρώτα 40.000 να έχουν παραδοθεί με άλλα 60.000 ακόμα που έρχονται.

Ενώ η Ocado δήλωσε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τα κιτ για να εξετάζει τακτικά το προσωπικό της και να εξασφαλίσει ότι είναι ασφαλές να κάνει παραδόσεις στο κοινό παράλληλα υποσχέθηκε να τα παραδώσει στο κράτος αν χρειαστεί.

“Η Ocado δηλώνει με σαφήνεια ότι η NHS έχει προτεραιότητα στην εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και τα κιτ θα τεθούν στη διάθεση της NHS αν και όπου απαιτείται», ανέφερε.

Αυτό έρχεται ως συνέχεια της Ocado να αγωνίζεται με το βάρος της αυξημένης ζήτησης για την υπηρεσία της, ανακοινώνοντας την περασμένη εβδομάδα ότι είχε αναγκαστεί να διακόψει να αναλαμβάνει επιπλέον παραγγελίες.

Ο πρόεδρος της Ocado παρότρυνε επίσης το βρετανικό κοινό να μην «πανικοβληθεί» για έλλειψη τροφίμων.

Ο Λόρδος Stuart Rose, ο οποίος πιστεύει ο ίδιος ότι έχει προσβληθεί από τον ιό, δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC ότι ενώ η Ocado αγωνίστηκε να καλύψει τη ζήτηση, δεν υπήρχε κίνδυνος τα σούπερ μάρκετ να εξαντλήσουν τα αποθέματα τροφίμων.

Συνέχισε να παροτρύνει τους ανθρώπους να αγοράσουν ό, τι χρειάζονται για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση των σούπερ μάρκετ σε κρίσιμες στιγμές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.