Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στα social media της Gucci

Ο ΠΟΥ θα χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει τα μηνύματά του στους περισσότερους από 70 εκατομμύρια followers οι οποίοι ακολουθούν τον λογαριασμό της Gucci.

Μετά από την είδηση ότι o όμιλος Κering, στον οποίο ανήκει ο ιταλικός οίκος μόδας Gucci, πρόκειται να κατασκευάσει εκατομμύρια ιατρικές προστατευτικές μάσκες στη Γαλλία, σήμερα o ίδιος οίκος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δωρίσει 2 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Το ένα εκατομμύριο ευρώ θα δοθεί προς την ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, την λεγόμενη Protezione Civile, σε συνεργασία με την Intesa Sanpaolo ενώ άλλο ένα εκατομμυρίο ευρώ θα δοθεί στο Ταμείο Αλληλεγγύης για τον COVID-19 που θεσπίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, προς υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.  

Το brand κάνει έκκληση στην κοινότητα του να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία ενώ δεσμεύθηκε να συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε ένα σχέδιο κατά το οποίο ο Οργανισμός ανέλαβε από σήμερα, 27 Μαρτίου, το Instagram και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας.

Με αυτό τον τρόπο ο ΠΟΥ θα μπορέσει να προωθεί τα μηνύματά του στους περισσότερους από 70 εκατομμύρια followers οι οποίοι ακολουθούν τον λογαριασμό της Gucci ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επίσημη πληροφόρηση σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας της παγκόσμιας κοινότητας.