19 Απρ 2024
READING

Η Marks & Spencer θα κάνει παράδοση τροφίμων μέσω του Deliveroo

2 MIN READ

Η Marks & Spencer θα κάνει παράδοση τροφίμων μέσω του Deliveroo

Η Marks & Spencer θα κάνει παράδοση τροφίμων μέσω του Deliveroo

Η Marks & Spencer πρόκειται να αρχίσει να προσφέρει παραδόσεις τροφίμων μέσω του Deliveroo για πρώτη φορά καθώς επιδιώκει να εξυπηρετήσει πελάτες που δεν μπορούν να φτάσουν στα καταστήματα.

Το Deliveroo θα παραδίδει βασικά προιόντα από 120 καταστήματα franchise M&S στις μεγάλες πόλεις της Αγγλίας, όπως Cambridge, Reading, Brighton, Nottingham, Manchester, Leeds και Λονδίνο, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Βασικά προιόντα όπως τα ζυμαρικά, το γάλα, το ψωμί, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, τα έτοιμα φαγητά και τα είδη οικιακής χρήσης θα είναι διαθέσιμα για αγορά και παράδοση από τα καταστήματα της M&S χωρίς χρέωση παράδοσης.

“Στο Deliveroo, θέλουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να πάρουν τα τρόφιμα που θέλουν και χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου”, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Deliveroo Will Shu.

Η εταιρεία παραδόσεων η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο μιας διαμάχης με το Amazon, ξεκινά μια νέα γκάμα που ονομάζεται “Essentials by Deliveroo”.

Αυτή η σειρά προϊόντων θα περιλαμβάνει βασικά προϊόντα όπως τα ζυμαρικά, το ρύζι, τα κονσερβοποιημένα προϊόντα και τα οικιακά προϊόντα για τις οικογένειες που αγωνίζονται να φτάσουν στα καταστήματα λόγω αυτοαπομόνωσης.

Τα super market στο Ηνωμένο Βασίλειο αγωνίζονται να ανταποκριθούν στην άνευ προηγουμένου ζήτηση για online διανομές τροφίμων εν μέσω της κρίσης του κοροναϊού.

Βέβαια πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σχεδόν κατέρρευσαν με την τεράστια αύξηση της ζήτησης για παράδοση στο σπίτι.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.