23 Απρ 2024
READING

Η Ford με καμπάνια βοήθειας στην πανδημία του κορονοϊού

2 MIN READ

Η Ford με καμπάνια βοήθειας στην πανδημία του κορονοϊού

Η Ford με καμπάνια βοήθειας στην πανδημία του κορονοϊού

Η Ford ξεκίνησε μια διαφημιστική καμπάνια για την ευαισθητοποίηση σχετικά με ένα πρόγραμμα που παρέχει βοήθεια σε πελάτες που έχουν πληγεί από την πανδημία των κοροναϊού.

Η αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει το πρόγραμμα Ford Credit που παρέχει οικονομική βοήθεια στους πελάτες της που πλήττονται από εθνικές και τοπικές καταστροφές.

Τώρα, επεκτείνει την υπηρεσία σε εκείνους των οποίων η ζωή διαταράσσεται από τον κορονοϊό.

Η Ford θα αποσύρει όλες τις εθνικές διαφημίσεις γύρω από τα οχήματά της, για να επενδύσει στην εκστρατεία ανακούφισης που δημιουργήθηκε σε μόλις μία εβδομάδα με την εταιρεία Wieden + Kennedy New York.

Η Ford υιοθετεί μια νέα στρατηγική marketing σε ανταπόκριση της πανδημίας που οδήγησε την περασμένη εβδομάδα τον πρόεδρο Donald Trump να δηλώσει εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η εταιρεία επεκτείνει το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας με την προσδοκία ότι η επιδημία θα μπορούσε να έχει μακροχρόνιες οικονομικές συνέπειες για τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο του διευρυμένου προγράμματος Ford Credit, όσοι έχουν αγοράσει ή νοικιάζουν οχήματα Ford μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να εξηγήσουν τις δυσκολίες που προκαλούνται από την πανδημία και ενδεχομένως να αλλάξουν την ημερομηνία λήξης της πληρωμής τους ή να καθυστερήσουν την πληρωμή.

Οι πελάτες που αγοράζουν ένα νέο όχημα μπορούν επίσης να καθυστερήσουν την πρώτη πληρωμή τους για 90 ημέρες στο πλαίσιο του προγράμματος.

Η Ford ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προσεγγίσουν μέσω της διαδικτυακής πύλης, της κινητής εφαρμογής FordPass ή μιας ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για να συζητήσουν τις επιλογές τους.

Η Ford αποσύρει τις υπόλοιπες διαφημιστικές καμπάνιες της για να τονίσει τις ενέργειες που έχει αναλάβει ως απάντηση στον κοροναϊό.

https://www.youtube.com/watch?v=sCAkKI2dwhs
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.