18 Απρ 2024
READING

Η Canada Goose επέλεξε την Kate Upton ως “πρέσβειρα” της μάρκας

1 MIN READ

Η Canada Goose επέλεξε την Kate Upton ως “πρέσβειρα” της μάρκας

Η Canada Goose επέλεξε την Kate Upton ως “πρέσβειρα” της μάρκας

Η Canada Goose επέλεξε το μοντέλο και ηθοποιό Kate Upton ως την “πρέσβειρα” της μάρκας, την οποία η εταιρεία αποκαλεί “Goose Person”.

Ως “Goose Person” η Upton θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της μάρκας για το 2020.

Η πρωτοβουλία marketing περιλαμβάνει ένα σύντομο ντοκιμαντέρ, “Bare Existence”, για το συνεργαζόμενο και μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Polar Bears International (PBI) που προωθεί τη διατήρηση της Αρκτικής.

Η Upton έχει συνεργαστεί με το PBI από το 2018 και θα εκπροσωπεί πλέον τους fans της Canada goose συμπεριλαμβανομένων των αθλητών περιπέτειας, των ορειβατών και των ακτιβιστών.

Η νέα σειρά προϊόντων διαθέτει μια εποχιακή επέκταση της συλλογής PBI με αδιάβροχα και για κάθε jacket που πωλείται, η Canada Goose θα δωρίζει $ 50 στο PBI.

Η Canada Goose έχει συγκεντρώσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια για την PBI από τις προηγούμενες πωλήσεις της.

Η Upton φορούσε ξανά ρούχα της Canada Goose στην πρώτη φωτογράφηση μόδας της Ανταρκτικής για την έκδοση του Sports Illustrated’s Swimsuit το 2013 και έχει προηγουμένως προωθήσει τα προιόντα της εταιρείας στο έργο της με την PBI.

Για Canada Goose η Upton να είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς χαρακτηριστικά όπως η δημοφιλία, η αυθεντικότητα, η αξιοπιστία και η επωνυμία την καθιστούν ισχυρή πρέσβειρα του brand.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.