19 Απρ 2024
READING

Lionel Messi και η Lay’s

1 MIN READ

Lionel Messi και η Lay’s

Lionel Messi και η Lay’s

Η Lay’s ξεκίνησε μια εκστρατεία marketing που υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη συνεργασία της με το Τσάμπιονς Λιγκ της UEFA.

Σε ένα βίντεο των 60 δευτερολέπτων αστέρες του ποδοσφαίρου όπως οι Lionel Messi, Paul Pogba και Lieke Martens παίρνουν μέρος στην καμπάνια υποστήριξης της συνεργασίας με την UEFA και παρουσιάζουν το προιόν.

Για να υποστηρίξει τη διαφήμιση βίντεο, η Lay πρόσθεσε στην κλασική κίτρινη συσκευασία της το σχέδιο της UEFA Champions League.

Η Lay’s επεκτείνει τη συνεχιζόμενη χορηγία της στο Champions League της UEFA για να φτάσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου στην πορεία προς τον τελικό αγώνα στις 30 Μαΐου.

Η μάρκα Frito-Lay, η οποία ανήκει στην PepsiCo, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην καμπάνια με τους Messi, Pogba και Martens στο επίκεντρο του εμπορικού, αποκλειστικού περιεχομένου βίντεο και συσκευασίας περιορισμένης έκδοσης.

Η μάρκα Frito-Lay έχει επεκτείνει συχνά τις ψηφιακές διαφημίσεις και τις online προσπάθειες της στον φυσικό κόσμο μέσω συσκευασίας περιορισμένης έκδοσης.

Η μητρική εταιρία PepsiCo είναι επίσης χορηγός του τουρνουά UEFA Champions League, τρέχοντας διαφημίσεις με πρωταγωνιστές τους Messi, Pogba, Mo Salah και Raheem Sterling.

Η καμπάνια “Play Never Stop” περιλαμβάνει επίσης συσκευασία ειδικής έκδοσης που περιλαμβάνει τους παίκτες που ενεργοποιούν διαδραστικές εμπειρίες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας κώδικες QR.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.