Η Adidas “ξανα-εμπνέεται” τον αθλητισμό μέσα απο την νέα γυναικεία σειρά της

Η Adidas ξεκινάει το 2020 προσκαλώντας τον κόσμο να επαναπροσδιορίσει τον αθλητισμό, προκαλώντας παλιά στερεότυπα και γιορτάζοντας κάθε είδους κίνηση.

Εμπνευσμένη από την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός έχει εξελιχθεί, η νέα συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 20 της μάρκας ζητά από την κοινότητα των γυναικών να καθορίσει ποιο άθλημα αρέσει σε αυτές.

Η συλλογή διαθέτει τόσο ρούχα performance όσο και streetwear προιόντα, με κάθε κομμάτι να δημιουργείται για να εμπνέει την αθλήτρια σε όλες τις γυναίκες, σε ότι επιλέγουν να παίξουν.

Συνδυάζει το στυλ παράλληλα με το lifestyle look από τα καλσόν υψηλής απόδοσης έως τις αθλητικές φόρμες.

Στην καμπάνια Adidas Reimagine Sport, κάθε γυναίκα διερευνά το δικό της ορισμό του αθλητισμού και το ρόλο που παίζει στη ζωή της.

Ο αθλητισμός για όλους είναι οτιδήποτε κάνει το σώμα κινούμενο, όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι. Απλά πρέπει να μετακινήσουμε το σώμα μας.

Η Aimee Arana, Γενική Διευθύντρια της Global Training στην adidas, λέει: «Οι γυναίκες σήμερα επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει άθλημα για αυτές, από το χορό, το σκι, την γιόγκα μέχρι το skateboarding, οι γυναίκες τα κάνουν όλα.

Η κίνηση είναι ο αθλητισμός και βγείτε έξω να απολαύσετε αυτό που μπορεί να κάνει ο αθλητισμός για το σώμα και το μυαλό σας. Αυτή η συλλογή έγινε για αυτές. Καλούμε τις γυναίκες να βγουν εκεί έξω και να κάνουν αυτό που θέλουν. “

Ως το τελευταίο βήμα στη δέσμευση της adidas για τη δημιουργία προϊόντων που θα επιτρέψουν σε όλες τις γυναίκες να αθληθούν, η συλλογή περιλαμβάνει ένα πλήθος προιόντων διαθέσιμων σε όλα τα μεγέθη χωρίς αποκλεισμούς.