25 Απρ 2024
READING

Η Puma συνεργάζεται με το πρώτο “shoppable” styling παιχνίδι Drest

1 MIN READ

Η Puma συνεργάζεται με το πρώτο “shoppable” styling παιχνίδι Drest

Η Puma συνεργάζεται με το πρώτο “shoppable” styling παιχνίδι Drest

Η Puma θα συνεργαστεί με το πρώτο διαδραστικό παιχνίδι styling Drest ενώ θα ξεκινήσει μια νέα συλλογή επτά νέων προιόντων για να σηματοδοτήσει την ευκαιρία.

Το Drest επιτρέπει στους παίκτες να υιοθετήσουν το ρόλο ενός στιλίστα μόδας, δίνοντάς τους καθημερινές προκλήσεις στυλ εμπνευσμένες από ειδήσεις μόδας σε πραγματικό χρόνο και τα τελευταία προϊόντα από 160 κορυφαίες μάρκες μόδας.

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν προιόντα που εμφανίζονται στην εφαρμογή απευθείας από τον ιστότοπο του λιανοπωλητή ή μέσω του Farfetch.

Στι αρχές του Φεβρουαρίου η Puma ξεκινά μια νέα συλλογή επτά προιόντων με την σχεδιάστρια υποδημάτων Tabitha Simmons και οι παίκτες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τη συλλογή για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στην εφαρμογή κατά τη διάρκεια του μήνα.

Εκείνοι που θα μοιράζονται τις δημιουργίες τους χρησιμοποιώντας το hashtag #DrestLovesPumaxTS θα αξιολογηθούν από την ίδια την Tabitha Simmons και 10 παίκτες θα κερδίσουν προιόντα από τη συλλογή.

Αργότερα φέτος το Drest πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά κορυφαίων supermodels και influencers ως avatars στην εφαρμογή της, με εικονικά μαλλιά και μακιγιάζ που σχεδιάζονται από ειδικούς της μόδας και της βιομηχανίας ομορφιάς.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.