Επένδυση 1 δισ. λίρες μετατρέπει την Oxford Street με περισσότερα σπίτια από τα καταστήματα

Οι developers θέλουν να μετατρέψουν την Oxford Street σε περιοχή με περισσότερες κατοικίες.

Ο δρόμος προσελκύει 4 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε εβδομάδα και υπάρχουν επί του παρόντος 9 νέες μεγάλες κατασκευές και αλλαγές σε ή γύρω από το δρόμο και κατασκευάζονται περίπου 500 κατοικίες.

Η Oxford Street του Λονδίνου πρόκειται να μετατραπεί σε κατοικημένη περιοχή σε μια προσπάθεια να αποκτήσει περισσότερα σπίτια από τα καταστήματα.

Η πρωτοβουλία για την κατασκευή περισσότερων σπιτιών στο δρόμο είναι αποτέλεσμα του σκληρού εμπορικού περιβάλλοντος, ειδικά καθώς το online εμπόριο επιδιώκει να κυριαρχήσει.

Η απόφαση συνδέεται επίσης με την εγγύτητα της περιοχής με τις κατοικημένες περιοχές, όπως οι Mayfair και Marylebone.

Τα διαμερίσματα προς πώληση στην οδό Oxford Street θα διατίθενται από £ 950.000 μέχρι £ 4.5 εκατομμύρια λίρες.

Πέρυσι, το δημοτικό συμβούλιο του Westminster ενέκρινε σχέδια για κλείσιμο τμημάτων της οδού της Οξφόρδης σε αυτοκίνητα και λεωφορεία σε ώρες αιχμής και μείωση του ορίου ταχύτητας.

Οι προτάσεις του συμβουλίου περιλαμβάνουν τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της ρύπανσης με τη δρομολόγηση λεωφορείων γύρω από την περιοχή Oxford Circus εκατέρωθεν της Regent Street, το κλείσιμο ορισμένων δρόμων για τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων περιόδων της ημέρας και τη μείωση του ορίου ταχύτητας από 30mph σε 20mph.

Το συμβούλιο επενδύει επίσης £ 150 εκατομμύρια λίρες από τον προϋπολογισμό για να ξεκινήσει η βελτίωση στην περιοχή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here