19 Απρ 2024
READING

Το ντοκιμαντέρ του Jack Daniels στα σινεμά τον Μάιο

2 MIN READ

Το ντοκιμαντέρ του Jack Daniels στα σινεμά τον Μάιο

Το ντοκιμαντέρ του Jack Daniels στα σινεμά τον Μάιο

Το Jack Daniels θα παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην ιστορία του ουίσκυ του Tennessee και τη θέση του στον λαϊκό πολιτισμό.

Το “Chasing Whiskey: The Unntold Story του Jack Daniel’s” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Μαΐου.

Ο συγγραφέας John Grisham, η τραγουδίστρια Tina Sinatra, ο ηθοποιός Tim Matheson, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Shooter Jennings και ο τραγουδιστής Eric Church εμφανίζονται στην ταινία, η οποία γυρίστηκε σε πέντε χώρες για να δείξει την παγκόσμια απήχηση της αμερικανικής μάρκας.

Η Fathom Events, ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ψυχαγωγικών εκδηλώσεων σε κινηματογραφικές αίθουσες, συνεργάστηκε με τους παραγωγούς Movie City Films και Evolve Studios για την πρεμιέρα του “Chasing Whiskey”.

Θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 850 κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ μέσω του δικτύου ψηφιακής μετάδοσης της Fathom.

Το “Chasing Whiskey” στοχεύει να δείξει πώς ένα από τα πιο γνωστά αμερικανικά εμπορικά σήματα έγινε παγκοσμίως διάσημο, συμπεριλαμβανομένων των συναυλιών με καλλιτέχνες όπως τον Frank Sinatra και τον Keith Richards των The Rolling Stones.

Οι δημιουργοί ανέφεραν ότι το Jack Daniel’s, το οποίο ανήκει στην Brown-Forman, επέτρεψε μια «άνευ προηγουμένου πρόσβαση» στο αποστακτήριο για να βοηθήσει να αποκαλυφθούν ιστορίες για την εταιρεία και τον ιδρυτή Jasper Newton.

Ενώ η ταινία δεν είναι αμιγώς διαφήμιση για το εμπορικό σήμα, βοηθάει την μάρκα του Jack Daniel’s και λέει μια πιο ολοκληρωμένη ιστορία για την πορεία του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.