19 Απρ 2024
READING

Η Gap συνεργάζεται με το ThredUp για second hand ρούχα

2 MIN READ

Η Gap συνεργάζεται με το ThredUp για second hand ρούχα

Η Gap συνεργάζεται με το ThredUp για second hand ρούχα

Η Gap θα συνεργαστεί με το ThredUp για να ενθαρρύνει τους πελάτες να δωρίσουν τα ανεπιθύμητα ρούχα τους με αντάλλαγμα πιστώσεις για αγορές στα καταστήματα.

Η πλατφόρμα “re-commerce” της ThredUp “φορτώνει” περίπου 15.000 μεταχειρισμένα ρούχα κάθε μέρα, μεταπωλώντας τα σε αυτό που αποκαλεί το μεγαλύτερο “ηλεκτρονικό κατάστημα αποταμίευσης” στον κόσμο.

Οι πελάτες των σημάτων της Gap, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων Gap, Banana Republic, Athletica και Janie και Jack, θα μπορούν να δώσουν τα ρούχα τους στην πλατφόρμα «μεταπώλησης” της ThredUp.

Ξεκινώντας από τον Απρίλιο, οι σακούλες συσκυασίας και οι ετικέτες θα προσφέρονται στους πελάτες, επιτρέποντάς τους να στέλνουν second hand ρούχα για μεταπώληση.

Θα λαμβάνουν πίστωση για να εξαργυρωθούν σε όλες τις μάρκες της Gap, μια έκπτωση 15%.

“Η πλατφόρμα μεταπώλησης υπηρεσιών της ThredUp χτίστηκε με γνώμονα τους καταναλωτές και τους retailers”, δήλωσε ο συνιδρυτής του ThredUp James Reinhart.

«Αφού ξοδέψαμε την τελευταία δεκαετία για την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης της μεταπώλησης στο διαδίκτυο, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τις μεγάλες μάρκες όπως η Gap Inc. για να παρέχουμε μια βολική, υπεύθυνη περιβαντολογικά υπηρεσία στους πελάτες τους. Συνεργαζόμενοι μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα φωτεινό μέλλον στην κυκλική οικονομία. “

Το ThredUp έχει συνεργαστεί με τη μάρκα Madewell του Macy’s, JCPenney και J Crew, το τελευταίο έτος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.