24 Απρ 2024
READING

Το Supreme με το κόκκινο Oreo

2 MIN READ

Το Supreme με το κόκκινο Oreo

Το Supreme με το κόκκινο Oreo

Τα μπισκότα μάρκα Oreo της Mondelez International συνεργάζονται με την Supreme για να κυκλοφορήσουν ένα νέο co-branded κόκκινο μπισκότο.

Η μάρκα streetwear παρουσίασε την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή και ένα από τα προιόντα που διατίθενται προς πώληση είναι ένα κόκκινο double Oreo cookie με το λογότυπο του Supreme ψημένο.

Το πακέτο 3 cookies θα κοστίζει $ 8 και θα είναι διαθέσιμο στο NYC Supreme καταστήματα στα τέλη 20 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια online.

Το εμπορικό σήμα της μόδας προώθησε το νέο μπισκότο στο λογαριασμό του στο Twitter τη Δευτέρα, δημιουργώντας περισσότερες από 66.000 likes και πάνω από 18.000 retweets.

Η Supreme συνεργάζεται με τα Oreos για να χτίσει το buzz γύρω από την πιο πρόσφατη συλλογή της και να οδηγήσει τους ανθρώπους στην ιστοσελίδα της και στα καταστήματα της.

Η συνεργασία αυτή ακολουθεί μετά από άλλες πρόσφατες συνεργασίες μεταξύ μαρκών streetwear και μαρκών γρήγορου φαγητού ή snack, καθώς οι μαζικοί έμποροι αναζητούν συνεργάτες για να τους βοηθήσουν να οικοδομήσουν μάρκες lifestyle που απευθύνονται σε νέους και άκρως αφοσιωμένους καταναλωτές.


Τέτοιες συνέργειες προσφέρουν μια ευκαιρία στις μάρκες να φτάσουν σε νέα ακροατήρια και να δημιουργήσουν νέες αγορές καθώς οι άνθρωποι μοιράζονται τις εικόνες αυτών των προϊόντων περιορισμένης έκδοσης online.

Δημιουργώντας ένα μπισκότο με το γνωστό κόκκινο χρώμα για την Supreme, ο λιανοπωλητής τροφοδοτεί τους πιστούς οπαδούς του με ένα δελεαστικό στοιχείο, ενώ συνεχίζει μια στρατηγική να συνεργάζεται με μοναδικά προϊόντα που συνήθως δεν συνδέονται με μια ετικέτα μόδας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.