25 Απρ 2024
READING

Η Liverpool σε πολυετή συνεργασία με την Nike

2 MIN READ

Η Liverpool σε πολυετή συνεργασία με την Nike

Η Liverpool σε πολυετή συνεργασία με την Nike

Η Nike, η κορυφαία εταιρία αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων στον κόσμο, θα γίνει ο επίσημος πάροχος της εμφάνισης της Liverpool που θα ξεκινήσει την σεζόν 2020-21, καθώς ανακοινώθηκε μια πολυετής συμφωνία.

Ως επίσημος προμηθευτής της σεζόν που αρχίζει την 1η Ιουνίου 2020 η Nike θα εξοπλίζει τις ανδρικές, γυναικείες και ακαδημαϊκές ομάδες, καθώς και το προπονητικό προσωπικό και το Liverpool Football Club Foundation.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Nike, μια από τις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως”, λέει ο Billy Hogan, Chief Commercial Officer του Liverpool Football Club.

“Καλωσορίζουμε την Nike στην οικογένεια του FC Liverpool και περιμένουμε ότι θα είναι ένας απίστευτος συνεργάτης club, τόσο στο σπίτι όσο και στην πόλη του Λίβερπουλ, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε τη βάση των fan μας. “

Η σύμπραξη συμπίπτει με το Liverpool Football Club που προετοιμάζεται να μεταφερθεί σε μια νέα υπερσύγχρονη προπονητική εγκατάσταση για την εποχή 2020-21 στο Kirkby, έργο που περιλαμβάνει επενδύσεις σε βελτιωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις για την τοπική κοινότητα.

“Το Liverpool Football Club έχει τόσο περήφανη κληρονομιά και ισχυρή ταυτότητα”, λέει ο Bert Hoyt, αντιπρόεδρος της GM Nike EMEA.

“Η συνεργασία με την Λίβερπουλ υπογραμμίζει την ηγετική μας θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την παθιασμένη παγκόσμια βάση των fans και ισχυρή κληρονομιά της επιτυχίας, έχουν ένα πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να εξυπηρετήσουμε παίκτες και υποστηρικτές με την καινοτομία και τον σχεδιασμό της Nike “.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.