25 Απρ 2024
READING

The Kitchens | πολύ ωραίο concept

1 MIN READ

The Kitchens | πολύ ωραίο concept

The Kitchens | πολύ ωραίο concept

Το The Kitchens, στην Αυστραλία είναι ένα concept που “ξυπνά” ξανά τη σχέση μας με τα τρόφιμα δημιουργώντας ένα χώρο για να συνδεθούμε, να συζητήσουμε και να επικοινωνήσουμε γύρω από τις γαστρονομικές εμπειρίες. Είναι μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία τροφίμων.

Ένας συνδυασμός food hall, αγοράς και “μικρο-οικοτεχνίας” κάτω από μια απέραντη κυρτή οροφή, το The Kitchens συγκεντρώνει δύο ορόφους μπυραριών, chocolatiers, delicatessens, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, καταστήματα μπαχαρικών και πολλά άλλα.

Από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, τα 50 καταστήματα δημιουργούν, παράγουν και συσκευάζουν προϊόντα και τρόφιμα για πώληση απευθείας στους καταναλωτές.

Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν τα τρόφιμα και τα προϊόντα στο σπίτι ή να τα απολαύσουν στις κοινόχρηστες περιοχές που βρίσκονται σε όλο το χώρο και στο προαύλιο.

Σχεδιασμένο ως χώρος για οποιονδήποτε και για όλους, το The Kitchens είναι ένας πολιτιστικός προορισμός που ενθαρρύνει την κοινωνική δραστηριότητα και την αλληλεπίδραση της κοινότητας.

Καταλαμβάνει μια έκταση 13.000 τετραγωνικών μέτρων και συνδυάζει δραστηριότητες με μουσική, κινηματογράφο ,παιδικά events ,χρήση ποδηλάτων.Πρόκειται για μια επιστροφή προς το παραδοσιακό κέντρο της πόλης αλλά κυρίως λειτουργεί με μέτρο προς τον άνθρωπο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.