25 Απρ 2024
READING

Η Ikea δέχεται πληρωμές απο τους πελάτες με το χρόνο τους

2 MIN READ

Η Ikea δέχεται πληρωμές απο τους πελάτες με το χρόνο τους

Η Ikea δέχεται πληρωμές απο τους πελάτες με το χρόνο τους

Η Ikea επιτρέπει στους πελάτες της στο Ντουμπάι να πληρώνουν για αντικείμενα με το χρόνο τους σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην παροχή κινήτρων για ταξίδια στα καταστήματα εκτός πόλης.

“Η αγορά με το χρόνο σας “είναι ένα νέο πείραμα από την σουηδική εταιρεία επίπλων που επιδιώκει να διορθώσει την ταλαιπωρία που πολλοί αγοραστές αντιμετωπίζουν ταξιδεύοντας από και προς τα καταστήματα Ikea, τα οποία από την δική τους ομολογία βρίσκονται συνήθως στα περίχωρα των πόλεων.

Για να διεκδικήσουν το «νόμισμα χρόνου» τους, οι πελάτες πρέπει απλώς να δείξουν στο προσωπικό της Ikea το check-timer τους στο χρονοδιάγραμμα των Google maps, αποδεικνύοντας πόσο χρόνο έκαναν για να φτάσουν εκεί.

Η Ikea Dubai ξεκίνησε την εκστρατεία νωρίτερα αυτό το μήνα, προσθέτοντας τιμές “νόμισμα χρόνου” για κάθε ένα από τα 12.000 είδη στο κατάστημα με βάση το μέσο μισθό του Ντουμπάι.

“Πριν από τη γέννηση αυτής της εκστρατείας συνειδητοποιήσαμε δύο πράγματα: ο καιρός είναι πολύτιμος σήμερα και πολλοί πιστοί πελάτες της Ikea ξοδεύουν ένα σημαντικό κομμάτι από αυτόν όταν επισκέπτονται τις τοποθεσίες μας, οι οποίες μερικές φορές απέχουν από το κέντρο της πόλης”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Ikea.

«Θεωρούμε ότι είναι σωστό να ανταμείψουμε τις προσπάθειες των πελατών μας, αποπληρώντας τους για το χρόνο που ξοδεύουν. Είναι ο τρόπος να βοηθήσουμε την κοινότητα του Ντουμπάι να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε λεπτό. “

Η προσφορά περιορίζεται στο Ντουμπάι και συμπίπτει με την κυκλοφορία ενός νέου καταστήματος Ikea στο Jebel Ali.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.