19 Απρ 2024
READING

Η Hollister συνεργάζεται με το Xbox για να προσφέρει στους πελάτες δωρεάν Game Pass

2 MIN READ

Η Hollister συνεργάζεται με το Xbox για να προσφέρει στους πελάτες δωρεάν Game Pass

Η Hollister συνεργάζεται με το Xbox για να προσφέρει στους πελάτες δωρεάν Game Pass

Η Hollister ξεκίνησε μια συνεργασία με το Xbox που σηματοδοτεί την απόφαση μιας ακόμη μάρκα μόδας να προσπαθήσει να προσελκύσει πελάτες από την γενιά των millenials.

Η συνεργασία θα δώσει στα μέλη του προγράμματος Hollister Club την δυνατότητα να λάβουν δωρεάν συνδρομή ενός μηνός στο Xbox Game Pass Ultimate για κάθε αγορά στα καταστήματα άνω των 25 £.

Το Xbox Game Pass Ultimate επιτρέπει στους χρήστες απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 100 από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια στην κονσόλα και στον υπολογιστή.

Η συμφωνία θα “τρέξει” τον Φεβρουάτιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

«Είμαστε επικεντρωμένοι στο να γίνουμε ολοένα και πιο κοντά στους πελάτες μας και γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι ένα σαφές σημείο πάθους για πολλούς από αυτούς», δήλωσε ο παγκόσμιος αντιπρόεδρος της EML του Hollister Daniel Le Vesconte.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Xbox, καθώς μοιράζονται το όραμά μας να κάνουμε τον κόσμο πιο θετικό, χωρίς αποκλεισμούς και πνεύμα.”

Σύμφωνα με νέα έκθεση του επενδυτικού τραπεζικού κολοσσού Jefferies, το λιανικό εμπόριο λιανικής πώλησης και η βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών θα συνδεθούν ολοένα και περισσότερο, καθώς οι μάρκες υψηλού επιπέδου θα βρουν νέους τρόπους για να «εμπλακούν και να διεγείρουν τους millenials».

Υποστηρίζει ότι η σημερινή δημογραφική διάρθρωση αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά καταναλωτών πολυτελείας, με το 46% των ενεργών gamers στον κόσμο να ξοδεύουν ήδη χρήματα στο παιχνίδι.

Αυτό ενθαρρύνει τις μάρκες να βρουν τρόπους για να ανακαλύψουν τα δημογραφικά κοινά που συνδέονται ανάμεσα στην πολυτέλεια και τα παιχνίδια, καθώς και τα εκατομμύρια που παρακολουθούν ζωντανά γεγονότα μέσω ζωντανών καναλιών όπως το Twitch.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.