24 Απρ 2024
READING

Η Louis Vuitton έκανε πολυετή συμφωνία με το NBA

2 MIN READ

Η Louis Vuitton έκανε πολυετή συμφωνία με το NBA

Η Louis Vuitton έκανε πολυετή συμφωνία με το NBA

Ο γαλλικός πολυτελής οίκος Louis Vuitton έχει υπογράψει μια πολυετή συμφωνία marketing με το NBA, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία της πρώτης επίσημης θήρας LVMH για τον αμερικανικό αθλητικό οργανισμό.

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης ότι η Louis Vuitton θα δημιουργεί μια ετήσια συλλογή ρούχων περιορισμένης έκδοσης, με λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν αργότερα, ανακοίνωσε το NBA.

Επίησς θα δημιουργηθεί μια θήκη για το τρόπαιο του πρωταθλητή, χειροποίητη στο ιστορικό εργαστήριο της Asnières της Louis Vuitton στα περίχωρα του Παρισιού, και θα είναι επικαλυμμένη με το εμβληματικό μονόγραμμα της Louis Vuitton.

Σύμφωνα με τον Michael Burke, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Louis Vuitton, η Louis Vuitton και το NBA είναι iconic brands και ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς και η ένωση των δύο προκαλεί συναρπαστικές και εκπληκτικές στιγμές, δημιουργώντας ιστορικές μνήμες μαζί.

Ο Mark Tatum, αναπληρωτής επίτροπος και διευθύνων σύμβουλος του NBA, δήλωσε ότι η συνεργασία με την Louis Vuitton δημιουργεί μια εξαιρετική συνέργεια με το NBA.

“Η παράδοση, η κληρονομιά και η ταυτότητα της Louis Vuitton δημιουργούν μια εξαιρετική συνέργεια με το NBA και αυτή η συνεργασία προσφέρει ένα μοναδικό και συναρπαστικό τρόπο για να παρουσιάσουμε το τρόπαιο του πρωταθλήματος στους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Tatum.

Το NBA και η LVMH δεν αποκάλυψαν οικονομικές λεπτομέρειες ούτε διευκρίνισαν το πόσα χρόνια θα κρατήσει η συνεργασία.

Το NBA έχει προηγουμένως συνεργαστεί με την ελβετική μάρκα Tissot και την ExxonMobil.

Το NBA θέλει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τον μύθο του στην Ευρώπη και η Louis Vuitton θέλει να συνδέσει το ονομά της με fans των superstars παικτών του NBA σε όλο τον κόσμο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.