Η Abercrombie «κλονίζει» την εικόνα της με μια νέα θετική καμπάνια

Η Abercrombie ξεκίνησε μια εκστρατεία χωρίς αποκλεισμούς για το αρωμά της Fierce.

Η εκστρατεία χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό αθλητών, ακτιβιστών, ερμηνευτών και συγγραφέων, μεταξύ άλλων, που «έχουν κάνει το σημάδι τους στον κόσμο ζώντας ως οι πιο αυθεντικοί, γενναίοι και οργισμένοι», δήλωσε η Abercrombie.

Η νέα εικόνα ακολουθεί τα βήματα άλλων εταιρειών που έχουν μετατοπιστεί προς καμπάνιες marketing θετικές στο σώμα.

Η American Eagle οδηγεί την αλλαγεί με την εκστρατεία «Aerie Real» στο εμπορικό σήμα της Aerie.

Οι ημέρες των μοντέλων Abercrombie χωρίς πουκάμισα έξω από τα καταστήματά της έχουν ξεπεραστεί , και η Abercrombie κάνει σημαντικά βήματα για να αποστασιοποιηθεί από το εμπορικό σήμα που κάποτε ήταν.

Την προηγούμενη εβδομάδα εισήγαγε μια διαφημιστική καμπάνια για το αρώμα της υπογραφής Fierce, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του 2019.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει τους επαγγελματίες αθλητές Megan Rapinoe και Kyle Kuzma μαζί με διάφορους ακτιβιστές, καλλιτέχνες και συγγραφείς.

Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες «έχουν κάνει το σημάδι τους στον κόσμο ζώντας ως οι πιο αυθεντικοί, γενναίοι και οργισμένοι», ανέφερε.

Το Fierce είχε συσχετιστεί με την προηγούμενη εικόνα της μάρκας των φωτεινών καταστημάτων με τη μουσική και τα μοντέλα shirtless.

Από τις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000, το «δειγμάτιζαν» μέσα στα καταστήματα μοντέλα και πωλητές.

Μάλιστα φέρεται να επηρέασε και το σύστημα κλιματισμού, πράγμα που σήμαινε ότι τα καταστήματα και ακόμη και μεγάλα τμήματα των γύρω δρόμων ή εμπορικών κέντρων μύριζαν το άρωμα.

Ο «ψεκασμός» τερματίστηκε το 2017 και ενώ το προϊόν συνέχισε να πωλείται στα καταστήματα και στο διαδίκτυο, ξεκίνησε ξανά στις αρχές του 2019 μια καινούργια, πιο περιεκτική εικόνα.

Οι μάρκες φαίνεται να κατανοούν τι πράγματι θέλουν οι πελάτες τους και η Abercrombie συμμετέχει σε αυτή την αλλαγή.

Οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν «πραγματικούς» ανθρώπους στα ρούχα που αγοράζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here