Το νέο concept καταστημάτων Vans

Η Vans άνοιξε το νέο της concept κατάστημα και χώρο εκδηλώσεων και παρουσιάζει την αντιληψή της για το μέλλον του retail.

Το νέο concept της Vans – το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες – αποτίει φόρο τιμής στο skateboarding της πόλης και στην ευημερούσα κοινότητα τέχνης, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ της μάρκας.

Ο διώροφος χώρος, 3.500 τετραγωνικά μέτρα διαθέτει τοιχογραφία από τον καλλιτέχνη και σχεδιαστή του LA, Geoff McFetridge, που τόνισε τους ακατέργαστους τοίχους του τοίχου του κτιρίου με την υπογραφή του πολύχρωμου, μινιμαλιστικού έργου.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους θρυλικούς skateboarders που αναδεικνύουν τη σημασία της πόλης στην κουλτούρα skate.

Το νέο Vans φιλοξενεί επίσης ένα ειδικό shop in shop από διάφορες μάρκες skateboard με βάση το Λος Άντζελες, παράλληλα με την πλήρη συλλογή υποδημάτων και ενδυμάτων Vans Pro Skate.

Διαθέτει επίσης μια ποικιλία εκδόσεων που επιμελούνται από την γκαλερί-εκδότη These Days, που ολοκληρώνει την εμπειρία.

Ο δεύτερος όροφος φιλοξενεί μια γκαλερί, σαλόνι και χώρο εργασίας, το οποίο ονομάστηκε Studio808, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το περιοδικό Lifestyle Monster Children.

Το στούντιο θα χρησιμεύσει ως κεντρικός κόμβος για τους καταναλωτές και τις δημιουργίες τους και θα προσφέρει δωρεάν εργαστήρια έργων τέχνης και σχεδίασης, με στόχο «να οικοδομήσουμε μια πλατφόρμα εκπαίδευσης για να ανεβάσουμε τα μέλη της κοινότητας που δεν εξυπηρετούνται», σύμφωνα με την Vans.


Σύμφωνα με την εταιρική κοινωνική δέσμευσή της, η Vans συνεργάστηκε με τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις Goodwill και Chrysalis, οι οποίες και οι δύο έχουν πρωτοβουλίες ανάπτυξης εργατικού δυναμικού για τους νεαρούς αστέγους ή τους νέους που βρίσκονται σε κίνδυνο, για να προσλάβουν προσωπικό για το κατάστημα.

Ο στόχος της Vans είναι να προσλάβει προσωπικό απευθείας από την κοινότητα για να αναπτύξει ένα διαφορετικό εργατικό δυναμικό.

Το άνοιγμα του καταστήματός στο κέντρο της LA σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την Vans, καθώς συνεχίζει την αποστολή της και τη δέσμευσή της να είναι η κοινότητα και η εμπειρία συνδυασμένη καθώς το κέντρο του LA έχει μια πλούσια ιστορία κουλτούρας και καλλιτεχνικής ελευθερίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here