Η Marks & Spencer επιδιώκει να ανανεώσει την εικόνα της με την πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση denim

Η Marks & Spencer ξεκίνησε την πρώτη της τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια για την κατηγορία denim, καθώς επιδιώκει να ανανεώσει την εικόνα της και την συλλογή της.

Η εταιρεία η οποία πρόσφατα άλλαξε την γκάμα των παιδικών ενδυμάτων της δήλωσε ότι η στρατηγική της για ανάκαμψη είναι να «επικεντρωθεί αποφασιστικά στην αύξηση των προιοντικών κατηγοριών που έχουν υψηλές πωλήσεις και επιτυχία.

Η M&S δήλωσε ότι έχει θέσει σε εφαρμογή ορισμένες λειτουργικές βελτιώσεις για να «προσφέρει καλύτερη διαθεσιμότητα ώστε οι πελάτες να έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν να αποκτήσουν το στυλ που θέλουν».

Αυτές οι επιχειρησιακές αλλαγές έχουν οδηγήσει σε αυξημένες πωλήσεις – με τις πωλήσεις γυναικείων denim σε αύξηση πάνω από 30% κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για πιο κομψά προϊόντα σε καλύτερη τιμή – με πωλήσεις σε διψήφια ποσοστά αύξησης.

Η M&S πρόσθεσε ότι η εστίασή της εξακολουθεί να είναι μέσα στις τάσεις και να «αφορά» τους καταναλωτές, στόχος που έχει τεθεί τον περασμένο χρόνο.

Τον περασμένο μήνα ξεκίνησε τη νέα γκάμα athleisure Goodmove, προσφέροντας 150 διαφορετικά είδη ρούχων και αξεσουάρ.

Συνεχίζει επίσης να ανανεώνει τις σειρές προϊόντων της για να μπορέσει να κρατήσει την κλασική της εικόνα αλλά κυρίως για να αφήσει πίσω της μια συντηρητική αντίληψη που έχει όλα αυτά τα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here