26 Απρ 2024
READING

Η LEGO επεκτείνει τη στρατηγική συνεργασία με την Tencent για εμπειρίες ψηφιακού παιχνιδιού στα παιδιά στην Κίνα

3 MIN READ

Η LEGO επεκτείνει τη στρατηγική συνεργασία με την Tencent για εμπειρίες ψηφιακού παιχνιδιού στα παιδιά στην Κίνα

Η LEGO επεκτείνει τη στρατηγική συνεργασία με την Tencent για εμπειρίες ψηφιακού παιχνιδιού στα παιδιά στην Κίνα

Η LEGO και η Tencent ανακοίνωσαν ότι οι δύο εταιρείες ανανέωσαν το μνημόνιο κατανόησης (MoU) για την περαιτέρω ενίσχυση και επέκταση της στρατηγικής τους συνεργασίας σε ψηφιακές εμπειρίες για τα παιδιά στην Κίνα.

Τα επόμενα δύο χρόνια, τα δύο μέρη θα εμβαθύνουν τη συνεργασία σε τομείς όπως το βίντεο, το παιχνίδι και η ψηφιακή ασφάλεια των παιδιών και θα διερευνήσουν ευκαιρίες συνεργασίας σε τομείς της ψηφιακής κοινωνικής κοινότητας, της πνευματικής ιδιοκτησίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο Συμφωνίας, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου LEGO, με στόχο τον εμπλουτισμό των εμπειριών παιδικού ψηφιακού παιχνιδιού και την προστασία της ασφάλειας τους στον ψηφιακό κόσμο.

Εκτός από τα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει, τα δύο μέρη θα συνεργαστούν στον τομέα της ψηφιακής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, δημοσίευσης και λειτουργίας μιας υπηρεσίας ψηφιακής κοινωνικής δικτύωσης LEGO και προϊόντων για παιδιά και εφήβους στην Κίνα με βάση τη φιλοσοφία σχεδιασμού LEGO Life.

Η ανάπτυξη, η δημοσίευση και η λειτουργία εφαρμογών λογισμικού που υποστηρίζουν σύνολα παιχνιδιών LEGO περιλαμβάνονται επίσης στην εκτεταμένη συνεργασία.

Περίπου το ένα τρίτο των χρηστών του Διαδικτύου παγκοσμίως σήμερα είναι άτομα κάτω των 18 ετών, ενώ στην Κίνα το ποσοστό είναι 20,9%.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ψηφιακή εμπειρία των παιδιών, οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στην προστασία της ψηφιακής ασφάλειας των παιδιών και στη βελτίωση της ψηφιακής παιδείας των παιδιών, καθώς και στη διενέργεια ακαδημαϊκής έρευνας για την παροχή πληροφοριών και καθοδήγησης στο ευρύ κοινό.

Η LEGO και η Tencent ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τη στρατηγική εταιρική σχέση τους στις 15 Ιανουαρίου 2018, για να ενδυναμώσουν μαζί ένα ψηφιακό μέλλον για τα κινέζικα παιδιά.


Στη συνέχεια, το LEGO Video Zone εγκαινιάστηκε επίσημα στο Tencent Video κατά τη διάρκεια της Children’s Day 2018 στην Κίνα, με πάνω από 2,1 δισεκατομμύρια εμφανίσεις μέχρι στιγμής.

Πάνω από 800 βίντεο μικρού μήκους κάτω από τα άλμπουμ των “LEGO Mini Theatre”, “LEGO Fun Build” και “LEGO Toy Universe” έχουν προσφερθεί και είναι προσβάσιμα σε πολλές πλατφόρμες Tencent Video, συμπεριλαμβανομένων των PC, κινητής εφαρμογής, τηλεοπτική εφαρμογή και του “Little Penguin Paradise “app.

Η ζώνη βίντεο LEGO στο Tencent περιέχει αυστηρά πρότυπα για περιεχόμενο και διαφήμιση για να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον για παιδιά.

Είναι ευπρόσδεκτη από τα παιδιά και αναγνωρίζεται από τους γονείς για την παροχή ποιοτικού, διασκεδαστικού περιεχομένου. Ένα σημάδι της δημοτικότητάς του ήταν ότι ήταν μία από τις κορυφαίες δέκα πιο δημοφιλείς ζώνες βίντεο που κυκλοφορούσαν στο Tencent πέρυσι.

Τον Αύγουστο του 2019, τα Παιχνίδια Tencent ξεκίνησαν τη beta δοκιμή του LEGO® CUBE, ενός παιχνιδιού που παρέχει μια φανταστική, δημιουργική και ασφαλή εμπειρία ψηφιακού παιχνιδιού για τους παίκτες.

Διαθέτοντας μίνι φωτιστικά LEGO και τούβλα, ενθαρρύνει τους παίκτες να εξερευνήσουν, να δημιουργήσουν και να μάθουν σε ασφαλή ανοιχτό παιχνίδι και να αναπτύξουν ικανότητες όπως το 3D design, η κατασκευή και η κωδικοποίηση.

Για να εξασφαλιστεί μια ασφαλής και υγιής συνήθεια παιχνιδιού για τα παιδιά, το παιχνίδι συνδέεται με την πλατφόρμα γονικής καθοδήγησης του Tencent.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.