18 Απρ 2024
READING

Μια εξαιρετική διαφήμιση του Google

2 MIN READ

Μια εξαιρετική διαφήμιση του Google

Μια εξαιρετική διαφήμιση του Google

Το Google δημιούργησε μια νέα διαφήμιση που στοχεύει να αντικατοπτρίζει το στόχο της οικοδόμησης προϊόντων που βοηθούν τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή, τόσο με μεγάλους όσο και με μικρούς τρόπους.

Στο “Loretta”, ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί το Google Assistant για να κρατήσει τη μνήμη της συζύγου του όσο το δυνατόν πιο φρέσκα και ζωντανή.

Σύμφωνα με το Google η διαφήμιση βασίζεται και εκφράζεται από ένα πραγματικό πρόσωπο, τον 85χρονο παππού ενός υπαλλήλου του Google.

Στα 85 του και μπροστά, σε ένα κοινό εκατομμυρίων, θα κάνει το ντεμπούτο του στην ταινία.

https://www.youtube.com/watch?v=6xSxXiHwMrg

Το “Loretta” είναι επίσης ένα αφιέρωμα και συνειδητή υπενθύμιση της πρώτης τηλεοπτικής διαφήμισης του Google και η οποία αποτέλεσε καμπή στην προσέγγιση της εταιρείας για την οικοδόμηση μάρκας.

Πήγε από το demo του προϊόντος στην αφήγηση. Και λειτούργησε. Η «Παριζιάνικη Αγάπη» ήταν μία από τις πιο αξέχαστες διαφημίσεις εκείνης της χρονιάς.

Το Google δήλωσε ότι και τα δύο σημεία είναι “απλές ιστορίες αγάπης που μιλάνε μέσα από το φακό των προϊόντων μας”.

Αυτό που άλλαξε το παιχνίδι ήταν να δημιουργήσει το” The web is what you make of it “, το οποίο είναι ουσιαστικά μια εκστρατεία επωνυμίας για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.

Η “Loretta” συνεχίζει την παράδοση της χρήσης της ανθρώπινης επαφής ως ζωτικής σημασίας που κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας βοήθησε το Google να αναπτυχθεί εκθετικά και, εξίσου σημαντικά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.