26 Απρ 2024
READING

Η Mars θα ανοίξει νέα καταστήματα experience M&M’s

2 MIN READ

Η Mars θα ανοίξει νέα καταστήματα experience M&M’s

Η Mars θα ανοίξει νέα καταστήματα experience M&M’s

Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, ο όμιλος Mars Retail Group σχεδιάζει να ανοίξει τρία νέα καταστήματα M&M’s, συμπεριλαμβανομένου ενός στο Βερολίνο.

Τα flagship καταστήματα θα έχουν “Τείχος της Σοκολάτας”, παντού M&M’s και παιχνίδια.

Μοναδικά καταστήματα


Κάθε κατάστημα θα γιορτάζει τον πολιτισμό και το πνεύμα της τοπικής κοινότητας τόσο στον σχεδιασμό όσο και στα εμπορεύματα, αναφέρει η Mars αλλά πάντα θα υπάρχει χώρος για κλασικά στοιχεία όπως το iconic “Wall of Chocolate”.

Οι πελάτες θα μπορούν να προσωποποιήσουν τις δικές τους καραμέλες της M&Ms και να τις πάρουν μαζί τους. Επιπλέον, το κατάστημα θα προσφέρει νέες διαδραστικές λειτουργίες.

“Η φιλοδοξία μας είναι πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε κάθε κατάστημα λιανικής την καλύτερη δυνατή εμπειρία της μάρκας M&M’s”, δήλωσε ο Patrick McIntyre, Global Retail Director.

“Τα νέα μας καταστήματα προχωρούν στο σχεδιασμό και να παρέχουν εμπειρία για να δημιουργήσουν μια πραγματική σύνδεση παράλληλα με τις συναρπαστικές ψηφιακές και αναλογικές στιγμές και με εντυπωσιακό τρόπο τη μάρκα”.

Επίσης στην ηπειρωτική Ευρώπη

Η επέκταση θα ξεκινήσει με τη μετακίνηση του υπάρχοντος καταστήματος της M&M’s στο Ορλάντο στο Walt Disney World Resort.

Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως και το άνοιγμα προγραμματίζεται για αργότερα μέσα στο έτος.

Στη συνέχεια, θα ανοίξει ένα νέο κατάστημα στο Mall of America στη Μινεάπολη. Τα M&M’s θα στεγαστούν σε ένα κτίριο που ξεπερνά τα 2.200μ².

Στις αρχές του 2021, η M&M’s θα έρθει τελικά στην ευρωπαϊκή ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στο Kurfürstendamm στο Βερολίνο, τον κύριο εμπορικό δρόμο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Η M&M’s έχει επί του παρόντος καταστήματα στη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Λονδίνο και τη Σαγκάη, μεταξύ άλλων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.