19 Απρ 2024
READING

Το Amazon έχει αύξηση 400% στις πωλήσεις μάσκας προσώπου

2 MIN READ

Το Amazon έχει αύξηση 400% στις πωλήσεις μάσκας προσώπου

Το Amazon έχει αύξηση 400% στις πωλήσεις μάσκας προσώπου

Το Amazon έχει αύξηση στις πωλήσεις μάσκας προσώπου στο Ηνωμένο Βασίλειο 400% κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών με τον φόβο για εξάπλωση του ιού.

Οι μάσκες προσώπου μίας χρήσης έχουν γίνει το best seller προιόν στον κατάλογο του Amazon στην κατηγορία ομορφιάς, απομακρύνοντας από την κορυφή καλλυντικά και είδη περιποίησης.

Οι μάσκες προσώπου με την επωνυμία Relmos έδειξαν ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 846% σε 24 ώρες, ενώ τα πακέτα με 20 μάσκες στην κατηγορία DIY αυξήθηκαν κατά 8930%.

Άλλοι λιανοπωλητές, όπως τα Boots, είδαν επίσης τεράστια αύξηση πωλήσεων μάσκας προσώπου.

Παρά την αύξηση της ζήτησης, οι αρχές στην Αγγλία προειδοποίησαν ότι οι μάσκες προσώπου μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικές για την προστασία των χρηστών από τον ιό.

Οι κινεζικοί retailers, συμπεριλαμβανομένων των Alibaba και JD.com, αναφέρουν ότι “αγωνίζονται” να αντιμετωπίσουν την αυξημένη ζήτηση για μάσκες προσώπου και άλλα ιατρικά προϊόντα.

Μεταξύ 20 και 21 Ιανουαρίου, η Taobao του Alibaba έχει πουλήσει πάνω από80 εκατομμύρια μάσκες προσώπου, ενώ το JD.com έχει εξαντλήσει τα αποθέματα σε απολυμαντικά και το Pinduoduo έχει ξεμείνει από καθαριστικα χεριών γάντια και ειδικά γυαλιά.

Το Taobao επικοινώνησε στα social media για να ενημερώσει τους πελάτες ότι προμηθεύεται αποθέματα για να στείλει σε όλη την Κίνα.

Ανακοίνωσε επίσης την Κυριακή ότι έχει απαγορεύσει τις πωλήσεις μάσκας προσώπου από πωλητές που έχουν διογκώσει τις τιμές τους εξαιτίας της αιφνιδιαστικής ζήτησης και της έλλειψης αποθεμάτων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.