25 Απρ 2024
READING

Τα Boots χρησιμοποιούν πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας στην εκπαίδευση

2 MIN READ

Τα Boots χρησιμοποιούν πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας στην εκπαίδευση

Τα Boots χρησιμοποιούν πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας στην εκπαίδευση

Η Walgreens Boots Alliance χρησιμοποιεί το HoloLens 2 της Microsoft για να εκπαιδεύσει το προσωπικό της στην εικονική πραγματικότητα για να χειριστεί χιλιάδες νέα προϊόντα και να μάθει νέα concepts καταστημάτων πριν ανοίξουν για το κοινό.

Η εταιρεία ξεκινάει τον πιλότο εκπαίδευσης VR μέσα από μια ευρύτερη συνεργασία με τη Microsoft.

Χρησιμοποιώντας οι εργαζόμενοι την συσκευή HoloLens θα “εισέλθουν” σε ένα εικονικό τρισδιάστατο μοντέλο αναδιαμορφωμένων καταστημάτων και σε διάφορα σενάρια ώστε να μπορούν να μάθουν πώς να αποθηκεύουν τα αντικείμενα, να καθορίσουν αν πάνω από 2500 νέα είδη τροφίμων είναι κατάλληλα προς πώληση, να βοηθήσουν τους πελάτες να εξαργυρώνουν κουπόνια και να ασχοληθούν με άγνωστο πελάτη σε καταστάσεις παροχής υπηρεσιών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί από την Microsoft και αρχικά θα ενταχθεί σε ένα μόνο κατάστημα στην Αμερική αλλά σύντομα θα επεκταθεί σε άλλα 51 καταστήματα στις ΗΠΑ αλλά και στην Αγγλία.

Χρησιμοποιώντας ένα τρισδιάστατο μοντέλο για το κατάστημα, ένα μέλος της ομάδας θα μπορεί να δει ποιο θα είναι το μέλλον μετά την ανακατασκευή του καταστήματος του και θα “βρίσκεται” μέσα σε αυτό το νέο φυσικό περιβάλλον”.

Τα πρόσφατα ανανεωμένα καταστήματά του θα χρησιμοποιούν επίσης Bluetooth beacons για να παρακολουθούν τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες κινούνται μέσα στα καταστήματα και στη συνέχεια να αναλύσουν τα δεδομένα για να δουν αν οι νέες μορφές ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.