20 Απρ 2024
READING

Η Tesco έχει εγκαταστήσει 100 σταθμούς δωρεάν φόρτισης EV στην Αγγλία

2 MIN READ

Η Tesco έχει εγκαταστήσει 100 σταθμούς δωρεάν φόρτισης EV στην Αγγλία

Η Tesco έχει εγκαταστήσει 100 σταθμούς δωρεάν φόρτισης EV στην Αγγλία

Η Tesco έχει εγκαταστήσει σταθμούς δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε 100 από τα σούπερ μάρκετ της σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Volkswagen και η Pod Point συνεργάστηκαν με την μεγαλύτερη εταιρεία Super Markets στην Αγγλία πέρυσι ξεκινώντας μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην εγκατάσταση 2400 σημεία δωρεάν φόρτισης στους χώρους στάθμευσης της Tesco.

Σύμφωνα με τη Pod Point, αυτά τα σημεία χρέωσης χρησιμοποιήθηκαν 12.000 φορές τον Νοέμβριο, παρέχοντας στους πελάτες σχεδόν 60.000 kWh ελεύθερης ενέργειας.

Έρευνες από τη Volkswagen δείχνουν ότι ο μέσος αγοραστής ξοδεύει 50 λεπτά την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ, οπότε θα μπορούσε να πάρει το αντίστοιχο των 22,5 δωρεάν μίλια φόρτιση, ή 1170 μίλια πάνω σε ένα χρόνο.

“Τώρα είμαστε σε καλό δρόμο για να επιτύχουμε τη φιλοδοξία μας να εγκαταστήσουμε περισσότερους από 2.400 σταθμούς φόρτισης EV σε 600 καταστήματα Tesco”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesco Jason Tarry.

«Η παροχή στους πελάτες των σημείων φόρτισης τους προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή και τους δίνει τη δυνατότητα να φορτίσουν το αυτοκίνητο τους δωρεάν, ενώ ψωνίζουν και αυτό είναι ακόμη μια βοήθεια για να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη».

Με την έναρξη της λειτουργίας, η Tesco βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή για το ταχέως αναπτυσσόμενο δημόσιο δίκτυο φόρτισης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η παροχή έξυπνων, εύχρηστων χρεώσεων σε αυτή την κλίμακα είναι πιθανό να επιταχύνει τη μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλη τη χώρα. Η δυνατότητα να φορτίζει ο καταναλωτής ενώ ψωνίζει σε τόσα σημεία κάνει πιο εύκολη την επιλογή αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.