16 Απρ 2024
READING

Ο μύθος του NBA James LeBron συνεργάζεται με την Lyft στο πρόγραμμα bikeshare

2 MIN READ

Ο μύθος του NBA James LeBron συνεργάζεται με την Lyft στο πρόγραμμα bikeshare

Ο μύθος του NBA James LeBron συνεργάζεται με την Lyft στο πρόγραμμα bikeshare

Ο superstar του μπάσκετ LeBron James και η εταιρεία του Uninterrupted συνεργάζονται με την εταιρία riding sharing Lyft για να παρέχουν σε χιλιάδες νέους σε ολόκληρη τη χώρα δωρεάν πρόσβαση σε ποδήλατα.

Ο James δήλωσε ότι τα ποδήλατα του έδωσαν μια αίσθηση ανεξαρτησίας μεγαλώνοντας ως παιδί στην πόλη Akron, στο Ohio.

“Τι έκανε για μένα το ποδήλατο? να κάνω βόλτες στην πόλη με τους φίλους μου, να πάω από το σπίτι στο σχολείο, ή να πάρει πάω στην προπόνηση του μπάσκετ», δήλωσε στο Χάρλεμ όπου αυτός και η Lyft ανακοίνωσαν το νέο πρόγραμμα.

Σχεδιάζουν να το ξεκινήσουν αυτή την άνοιξη στη Νέα Υόρκη πριν την επέκταση τους στο Σικάγο και τις υπόλοιπες περιοχές αργότερα μέσα στο έτος.

Για την Lyft, η συνεργασία αποτελεί μέρος των προσπαθειών της να προσφέρει πρόσβαση σε μεταφορές σε εκείνους που την χρειάζονται περισσότερο.

Σχεδιάζουν να προσφέρουν χιλιάδες ελεύθερες συμμετοχές bikeshare σε άτομα συνδεδεμένα με το YMCA που πληρούν ορισμένες απαιτήσεις εισοδήματος και είναι μεταξύ των ηλικιών 16 έως 20 ετών.

“Η φροντίδα των τοπικών κοινοτήτων είναι το σωστό και καλό για τις επιχειρήσεις”, δήλωσε ο John Zimmer, συνιδρυτής και πρόεδρος της Lyft σε συνέντευξή του στο CNBC.

Η εταιρία James Uninterrupted θα βοηθήσει με την παραγωγή και τα βίντεο που σχετίζονται με το νέο πρόγραμμα bikeshare.

Η ανακοίνωση βασίζεται στο υπάρχον πρόγραμμα bikeshare της Lyft και στην πρωτοβουλία LyftUp που επιδιώκει να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων μέσω καλύτερης μεταφοράς.

Η εταιρεία θα επενδύει 50 εκατομμύρια δολάρια ή 1% των κερδών της κάθε χρόνο σε προγράμματα πρόσβασης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πάνω από 4,5 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν έχουν πρόσβαση σε προσιτές ή αξιόπιστες μεταφορές και αυτό μπορεί να γίνει αισθητά πιο δύσκολο για τους νέους.

Η Lyft απέκτησε το Motivate στα τέλη του 2018, καθιστώντας τις τη μεγαλύτερη υπηρεσία bikeshare στη χώρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.