18 Απρ 2024
READING

50η επέτειο του Adidas Originals Superstar

1 MIN READ

50η επέτειο του Adidas Originals Superstar

50η επέτειο του Adidas Originals Superstar

Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν συγκρουόμενες αναφορές σχετικά με το πότε ακριβώς είναι το πραγματικό έτος, η adidas Originals ανακοίνωσε επίσημα το 2020 ως την 50ή επέτειο του πιο iconic παπουτσιού της – το Superstar.

Τα διαχρονικά παπούτσια – ένα λατρεμένο αντικείμενο για κάθε λάτρη της αθλητικής εμφάνισης – έχουν αποτελέσει μια σταθερή τάση για πέντε δεκαετίες.

Ακόμη απολαμβάνουν μια μάλλον ισχυρή και εντυπωσιακή πορεία ως το καλύτερο παπούτσι στη Βόρεια Αμερική για αρκετές δεκαετίες και έχουν κατακτήσει απίστευτα υψηλές πωλήσεις.

Το Superstar είναι ένα κλασικό αντικείμενο όλων των εποχών, και το 2020, ξεκινά ένα ταξίδι όχι μόνο για να υπενθυμίζει στον κόσμο την σπουδαία πορεία του, αλλά και για να γράψει τα επόμενα 50 χρόνια ιστορίας.

Στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης της μάρκας, η adidas αποκαλύπτει τι θα μπορούσε να είναι για τις επόμενες πέντε δεκαετίες τα Superstar.

Παράλληλα με τις συναρπαστικές αναβαθμίσεις του παπουτσιού, οι οποίες είναι υψηλής ποιότητας ανακατασκευές, μπορούμε να αναμένουμε ιστορικές εκστρατείες με τη συμμετοχή των Run DMC και Kareem Abdul Jabbar και ίσως μερικές συναρπαστικές συνεργασίες με τις κυριότερες μπουτίκ υποδημάτων στον κόσμο.

Αναμένεται να είναι στα ράφια των καταστημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι καθώς η adidas αναβαθμίζει τη σημαντική αυτή καμπάνια για όλο το 2020.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.