19 Απρ 2024
READING

Η Razer εγκαινιάζει το μεγαλύτερο κατάστημα της στο Λονδίνο

1 MIN READ

Η Razer εγκαινιάζει το μεγαλύτερο κατάστημα της στο Λονδίνο

Η Razer εγκαινιάζει το μεγαλύτερο κατάστημα της στο Λονδίνο

Η Razer άνοιξε το μεγαλύτερο κατάστημά της στον κόσμο μέχρι σήμερα στην καρδιά του West End του Λονδίνου , προσελκύοντας φανατικούς οπαδούς από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εταιρεία αξεσουάρ παιχνιδιών ξεκίνησε το πρώτο της φυσικό ευρωπαϊκό κατάστημα στην Chinatown του Λονδίνου, που εκτείνεται σε δύο ορόφους και μετρά 1000 τετραγωνικά μέτρα.

Η Razer, που ιδρύθηκε το 2005, διαθέτει έξι καταστήματα που πωλούν τη γκάμα φορητών υπολογιστών, ποντικιών, πληκτρολογίων, ακουστικών και ακόμη και smartphones σε όλο τον κόσμο.

Τα βραβευμένα προϊόντα της έχουν γίνει γνωστά στην ολοένα και πιο κερδοφόρα αγορά παιχνιδιών και πάνω από 70 εκατομμύρια gamers χρησιμοποιούν την πλατφόρμα λογισμικού της.

“Το Chinatown London αντανακλά τις τάσεις της Ανατολικής Ασίας, η οποία περιλαμβάνει την αυξανόμενη επιρροή του κοινωνικού παιχνιδιού και της τεχνολογίας στον τρόπο ζωής”, δήλωσε η εταιρεία.

Ως εκ τούτου, η Razer είναι μια μεγάλη προσθήκη στην γειτονιά του Chinatown London, και είναι πολύ ευχαριστημένη από την επιτυχία του ανοίγματος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.