24 Απρ 2024
READING

Η Condé Nast εγκαινιάζει τη Vogue Business στην Κίνα

3 MIN READ

Η Condé Nast εγκαινιάζει τη Vogue Business στην Κίνα

Η Condé Nast εγκαινιάζει τη Vogue Business στην Κίνα

Ο τίτλος Vogue Business θα βασίζεται στο WeChat θα προσφέρει ειδήσεις και επιχειρηματικές ιδέες στα αγγλικά και απλοποιημένα κινέζικα για τους επαγγελματίες της μόδας, της ομορφιάς και της πολυτέλειας της Κίνας.


Από τη δημοσίευση του πρώτου ενημερωτικού δελτίου Vogue Business τον προηγούμενο Ιανουάριο, η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρέχει τακτική κάλυψη της Κίνας στο πώς οι Κινέζοι καταναλωτές εξουσιάζουν την παγκόσμια αγορά πολυτελείας.

Δημοσιεύεται καθημερινά στο WeChat στα αγγλικά και στα απλοποιημένα κινέζικα, ο τίτλος θα φέρει καθημερινά ειδήσεις και αναλύσεις στους έξι εκατομμύρια επαγγελματίες μόδας της Κίνας.

Οι αναγνώστες μπορούν να περιμένουν την κάλυψη του τρόπου με τον οποίο ο πολιτισμός επηρεάζει τη λιανική πώληση, πώς η τεχνολογική καινοτομία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μάρκες κατασκευάζουν και πωλούν ρούχα και πώς τα ζητήματα από την αλλαγή του κλίματος στη γεωπολιτική επηρεάζουν την κινεζική παραγωγή και κατανάλωση.

Η Vogue Business στην Κίνα διοικείται από μια ομάδα εκδοτών ειδικών στην αγορά στα γραφεία της Condé Nast China στη Σαγκάη, οι οποίοι θα εργαστούν σε στενή συνεργασία με τα κεντρικά γραφεία της Vogue Business στο Λονδίνο.

Θα λειτουργήσει κάτω από την ηγεσία της Vogue Business για την παροχή περιεχομένου βασισμένου σε γεγονότα και σε μορφή “εύπεπτη”.

Η ομάδα της Σαγκάης θα παρέχει επίσης στους αναγνώστες αυξημένες γνώσεις από την Κίνα, ενώ θα μεταφράζει έναν επιλεγμένο αριθμό άρθρων Vogue Business σε απλοποιημένα κινέζικα.

Η νέα έκδοση δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί καλύτερα στην αυξανόμενη ζήτηση για γνώση της βιομηχανίας από μια χώρα που αντιπροσωπεύει το 33% της παγκόσμιας αγοράς μόδας και πολυτελείας.

Η Vogue Business στην Κίνα, ενώ είναι ανεξάρτητη συντακτικά από τα άλλα εμπορικά σήματα της Condé Nast China, μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της από τίτλους της αγοράς όπως η κινεζική Vogue, η GQ, η Vogue Me και η Vogue Film καθώς και το παγκόσμιο δίκτυο Condé Nast σε άλλες αγορές.

Η Vogue Business στην Κίνα βασίζεται στην διεθνή Vogue Business, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 ως πρώτη παγκόσμια έκδοση των επιχειρήσεων Condé Nast.

Σήμερα έχει ένα ακροατήριο ανώτερων επαγγελματιών σε 39 αγορές σε όλο τον κόσμο και είναι σε καλό δρόμο για να έχει 100.000 συνδρομητές newsletter σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Εκτός από την εκδοτική του προσφορά, η Vogue Business στην Κίνα θα φιλοξενήσει εργαστήρια, θα εκπονεί ετήσια έκθεση και θα δημιουργήσει περιεχόμενο σε συνεργασία με την LinkedIn China, την Boston Consulting Group και την IPSOS.

Θα αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της μάρκας Vogue Business, μη λογοδοτώντας σε διαφημιζόμενους, μάρκες ή χορηγούς αλλά μόνο στο κοινό που εξυπηρετεί.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.