18 Απρ 2024
READING

Η Adidas συνεργάζεται με την Beyonce για την ανάπτυξη της Ivy Park

2 MIN READ

Η Adidas συνεργάζεται με την Beyonce για την ανάπτυξη της Ivy Park

Η Adidas συνεργάζεται με την Beyonce για την ανάπτυξη της Ivy Park

Η Adidas συνεργάζεται με την Beyonce για τη νέα της adidas x Ivy Park activewear collection, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στα καταστήματα adidas και online.

Η συλλογή Beyonce’s Ivy Park ξεκίνησε αρχικά το 2016 με την Topshop, αλλά η τραγουδίστρια απέσυρε τη κολλεξιόν μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του ιδιοκτήτη Philip Green.

Η Beyonce απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της μάρκας Ivy Park αγοράζοντας πίσω της μετοχές του Green ένα χρόνο αργότερα.

“Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να επαναφέρουμε την IVY PARK”, δήλωσε η Beyonce σε μια δήλωση. Είναι η πρώτη συνεργασία της με την adidas.

Η Adidas αναφέρει ότι η συμφωνία, οι όροι της οποίας δεν δημοσιεύτηκαν, καθιστά την Beyonce την πρώτες μαύρη γυναίκα ως μοναδικό ιδιοκτήτη μάρκας athleisure.

Οι μάρκες με sneakers χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο διασημότητες όλων των ειδών, όχι μόνο αθλητές, για να υποστηρίξουν τα προϊόντα τους.

Η μάρκα Yeezy του Kanye West, η οποία εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2015, αποτέλεσε τεράστιο επιτυχία για την Adidas από την άποψη τόσο του branding όσο και των πωλήσεων. Οι πωλήσεις Yeezy εκτιμάται ότι έχουν φτάσει το 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019.

Οι αναλυτές εκτιμούν οτι η συμφωνία Ivy Park θα μπορούσε τελικά να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Yeezy αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να αναπτυχθεί πλήρως.

Η Queen Bey, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του κόσμου, έχει πάνω από 138 εκατομμύρια followers στο Instagram, το έκτο πιο δημοφιλές πρόσωπο παγκοσμίως.

Αρχικά η μάρκα Ivy Park θα είναι μικρότερη από το Yeezy, αλλά η Ivy Park έχει τη δυνατότητα να είναι μεγαλύτερο, αν γίνει σωστά.

Η Adidas θα διαθέσει συγκεκριμένες ποσότητες της Ivy Park αφού ο καλύτερος τρόπος για να οικοδομηθεί ένα εμπορικό σήμα είναι να ξεπουλήσει. Η έλλειψη οδηγεί στη ζήτηση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.