03 Μάι 2024
READING

Αυτοί είναι οι 3 τύποι εταιρειών από τις οποίες πρέπει να παραμείνετε μακριά

2 MIN READ

Αυτοί είναι οι 3 τύποι εταιρειών από τις οποίες πρέπει να παραμείνετε μακριά

Αυτοί είναι οι 3 τύποι εταιρειών από τις οποίες πρέπει να παραμείνετε μακριά

Ανεξάρτητα από το πόσο απελπισμένος είναι κάποιος για μια δουλειά υπάρχουν κάποιες εταιρείες για τις οποίες προτιμάς να μην δουλεύεις.

Ακόμη και αν τα χρήματα είναι καλά, ο ρόλος φαίνεται ακαταμάχητος και ακόμη και οι φίλοι λένε ότι αξίζει τον κόπο, δεχόμενος ένα ρόλο σε μια μίζερη εταιρία, μπορεί να παει πίσω την καριέρα σου και ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο τη μελλοντική σου επιτυχία.

Πώς λοιπόν ξέρουμε από ποιες εταιρείες να απομακρυνθούμε απομακρυνθούν;Εδώ είναι 3 τύποι εταιρειών που χρειάζεται να σκεφτούμε πριν πάρουμε την απόφαση να δουλέψουμε εκεί.

Συχνή “ανακύκλωση” στελεχών
Red Flag: Ίδιες θέσεις εργασίας εμφανίζονται συχνά στις αγγελίες.

Ένα, η εταιρεία μπορεί να είναι πολύ ασταθής, ανίκανη να αποδεχθεί τις συγκεκριμένες ιδιότητες που ζητάει σε έναν υποψήφιο.

Δύο, η εταιρεία μπορεί να έχει μια κακή εσωτερική κουλτούρα, η οποία καθιστά τη συγκράτηση στελεχών σχεδόν αδύνατη, ανεξάρτητα από το πόσο ταλαντούχα μπορεί να είναι τα νέα στελέχη.

Έλλειψη στρατηγικής Red Flag: Η εταιρεία στρέφεται σε νέα πεδία επιχειρηματικότητας χωρίς να καταφέρνει να επιτύχει στην αγορά της.

Πολλές εταιρείες θέλουν να μπαίνουν σε νέες αγορές χωρίς όμως να έχουν στρατηγική και τα εφόδια για αυτό.

Αυτές οι εταιρείες χωρίς να έχουν υποδομές, γνώση και στελέχη που θα μπορούσαν να κάνουν αυτή την αλλαγή ευελπιστούν ότι “κόβοντας δρόμο” θα μπορούσαν να κερδίσουν χωρίς να επενδύσουν.

Άρνηση σε αλλαγή Red Flag: Η εταιρεία δεν αποδέχεται νέους τρόπους και μεθόδους παραμένοντας στο παρελθόν

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που δεν μπορούν να αλλάξουν και “βαφτίζουν” αυτή την ανικανότητα “παράδοση, ιστορία η κουλτούρα”.

Όμως η ζωή μας αλλάζει πολύ γρήγορα, η τεχνολογία είναι συναρπαστική και οι άνθρωποι έχουν νέες ανάγκες η καλύπτουν αυτές τις ανάγκες που έχουν με διαφορετικό τρόπο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.