25 Απρ 2024
READING

Η Carrefour εξαγοράζει το Dejbox start up διανομής φαγητού

2 MIN READ

Η Carrefour εξαγοράζει το Dejbox start up διανομής φαγητού

Η Carrefour εξαγοράζει το Dejbox start up διανομής φαγητού

Η Carrefour ανακοίνωσε την εξαγορά της Dejbox, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στις παραδόσεις γεύματος για εργαζομένους σε επιχειρήσεις σε προαστιακές και απομακρυσμένες περιοχές επιλεγμένων γαλλικών πόλεων.

Σχεδιασμένο ως ένα «online καντίνα», το Dejbox ιδρύθηκε το 2015 από τους επιχειρηματίες Adrien Verhack και Vincent Dupied και προσφέρει μια ποικιλία από φρέσκα, μαγειρεμένα και εποχιακά πιάτα σε καθορισμένη τιμή, τα οποία στη συνέχεια παραδίδονται σε ένα χώρο εργασίας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε για να «καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων από 10 εκατομμυρίων Γάλλων εργαζομένων που εργάζονται σε αστικές και περιαστικές περιοχές ενδοχώρα και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα φαγητού.

Τοποθεσίες

Η Dejbox λειτουργεί στη Λιλ, τη Λυών, το Παρίσι, το Μπορντό, τη Νάντη και τη Γκρενόμπλ, καθώς και σε πόλεις που γειτνιάζουν με αυτές τις μεγάλες πόλεις και προσφέρει περισσότερα από 400.000 γεύματα ανά μήνα.

Η εταιρεία απασχολεί 300 σεφ και το προσωπικό παράδοσης, το οποίο λέει ότι ξεχωρίζει από άλλες υπηρεσίες διανομής τροφίμων.

Η Carrefour δήλωσε ότι είναι πεπεισμένη ότι μετά την εξαγορά, η Dejbox θα μπορέσει να επεκτείνει τις γαλλικές της δραστηριότητες «με ταχείς ρυθμούς», καθώς και να προχωρήσει σε διεθνείς αγορές.

Η Dejbox εργάζεται επί του παρόντος για την ενίσχυση της προσφοράς υπηρεσιών B2B, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επιχορηγούν μέρος του κόστους των μεσημβρινών γευμάτων των εργαζομένων τους πληρώνοντας χρήματα στους λογαριασμούς Dejbox των εργαζομένων.

Στρατηγική Απόκτηση

Αυτή η εξαγορά, η οποία αντικατοπτρίζει την επιθυμία της Carrefour να γίνει ηγέτης στο ηλεκτρονικό εμπόριο τροφίμων είναι στρατηγική επιλογή για την εταιρεία.

Θα δώσει την ευκαιρία να επεκτείνει την πελατειακή της βάση ώστε να συμπεριλάβει τους εργαζόμενους των μεσαίων, μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και επίσης να επενδύσει στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα παράδοσης τροφίμων με ποιότητα και οικονομικά προσιτό.

Οι συνιδρυτές της Dejbox, Adrien Verhack και Vincent Dupied, δήλωσαν ότι η Carrefour ήταν “ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τα φιλόδοξα αναπτυξιακά μας σχέδια για το Dejbox”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.